2777
2789
عنوان

مهریههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 56 پست
من چیزی رو مطالبه نمیکنم ، فقط دلم میخواد پشتوانه ی محکمی داشته باشم

اگه عشق واقعی رو پیدا کنین چندین برابر خواسته هاتونو بهتون میده با محبت کامل ولی مهریه و پول برا کسی مهمه که چیزی نداره شما خودت میتونی خرجی چند نفرم تقبل کنی هیچی نشده خونه دارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ارزش خودتون رو با خط کش مادیات اندازه میکنید؟ به خدا زندگی فقط مادیات نیست.. شما هنوز عاشق نشدی ...

من اصلا ب عشق اعتقادی ندارم ، حاضرم با سند و مدرک معتبر علمی  ثابت کنم این هورمون های بدن هستند که احساس عشق رو به وجود میارن . و هورمون دائما در حال تغییر 

من کسی رو ندیدم که عاشق باشه و عاشق بمونه 

قصه ی خسرو و شیرین رو شنیدی ؟ 

میدونی که شیرین به فرهاد وعده داده بود؟ در حالی خسرو رو میپرستید ؟ و خسرویی که عاشقانه شیرین رو دوست داشت صاحب یک حرمسرای بزرگ بود؟ 

یا ناصرالدین شاه که چهار زن عقدی و چل چله بندون صیغه ای داشت اما خودش رو عاشق  و کشته مرده ی جیران معرفی میکرد؟ 

باور کنید عشق وجود نداره 

بخدا عشق فقط حب مادر ب فرزند و انسان ب خداوند باقی فقط یک دوست داشتن سادست که با تغییر شرایط کیفت خودش رو از دست میده 

من اصلا ب عشق اعتقادی ندارم ، حاضرم با سند و مدرک معتبر علمی ثابت کنم این هورمون های بدن هستند که ا ...

قبول ولی این مهریه که شما میخای ناصر الدین شاه برای زناش خرج نکرد 😁 ایشالا موفق باشی🌺