2777
2789
عنوان

بالاخره شوهرم راضی شد!!!!

834 بازدید | 53 پست

بریم سفر میخوایم ان شالله بریم قشم دوستان اگر کسی تازه اونجا بوده نظر بدید درمورد دیدنیها و خرید ممنون

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

از آب و هوا هم بگید سرده گرمه معتدله؟ اصلا فصل مناسبی برا سفر هست؟

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از آب و هوا هم بگید سرده گرمه معتدله؟ اصلا فصل مناسبی برا سفر هست؟

الان گرمه من خواهر شوهرم هفته پیش اونجا بود گفت خیلی گرمه اما خب پاساژ هاش کولر داره و لباساش اکثرا پاییزه ست

تیکر بارداری نیست روزشمار تولد قند عسل مامانه

چه عالی..منم دلم سفر میخواد🤗یه جای خلوت دنجججج..اروم...ساکت....😊

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
کیشم الان گرمه خیلی ولی استارتر حالا که راضیش کردی برید سفر به نظر ممم برید کیش خیلی بیشتر خوش میگذ ...

ممنون عزیزم ان شالله شاید اونجا هم رفتیم آخه مرخصی داره 

کلا جنوب از برج 8تا 12نهایتا تا یک .عالیه.هواش بهاریه من خودم جنوبم

ما برا هفته  بعد از  عاشورا برنامه سفر داریم اون موقع هوا خوبه ؟

برید ترکیه 

همین ایرانو به زور راضیش کردم