2777
2789
عنوان

بالاخره شوهرم راضی شد!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 53 پست
ان شالله عزیزم به سلامتی زایمان کنی 

ممنون عزیزم انشالله

انشالله شما هم سفر خوبی داشته باشی.رفتی اونجا محشی الاطراف و فتایر یادت نره بخوری

همینطور غذاهای دریاییش عالیه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم انشالله انشالله شما هم سفر خوبی داشته باشی.رفتی اونجا محشی الاطراف و فتایر یادت نره بخو ...

اونا چه نوع غذایی هست با چی درست میشه؟

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
اره جنوب عیدا عاااالیه ولی فوق العاده هم شلوغ میشه. 

آره ما خودمون اصالتا جنوبی هستیم😆😆😆

امسال عید رفتیم شمال ولی اصلا نچسبید.جنوب و عیداش و شلوغیاش قشنگه.لب ساحلی اهواز و اون گرمای دلچسب😌😌

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

از جا های دیدنیش هم بگید و مراکز خرید قیمت مناسب چی بیشتر داره

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
اونا چه نوع غذایی هست با چی درست میشه؟

محشی الاطراف مث پیتزاس با این تفاوت که خیلی سنگینه و یه غذای عربیه.فتایر یه نوع ساندویچ که اونم عربیه.حتما حتما اونجا غذای دریایی بخورین.

ما تو کیش رفتیم رستوران عمواکبر اگه اشتباه نکنم.مخصوص غذای دریایی.تا حالا تو عمرم غذای دریایی به اون خوشمزگی نخورده بودم

یه غذا داشتن معجون ماهی اسمش بود.کوسه و هامور و میگو و چند تا ماهی دیگه قاطی بود.مزه ش هنوز زیر زبونمه.میگو پفکیش محشر بود.

هعی.دلم مسافرت خواست😢

من بندرعباسم سهیلا جان

من همیشه دوست داشتم از اون شلوار ای محلی و روبندا داشته باشم ان شالله رفتم حتمن میخرم اونا قیمتشون حدودا چنده ؟ کار دسته یا ماشینی ؟

از جا های دیدنیش هم بگید و مراکز خرید قیمت مناسب چی بیشتر داره

من بیشتر مراکز خریدشو رفتم

پاساژ نخل

درگهان

بعضیاشونم اسماشون یادم نمیاد.ولی تو نت بگردی مفصل توضیح داده

محشی الاطراف مث پیتزاس با این تفاوت که خیلی سنگینه و یه غذای عربیه.فتایر یه نوع ساندویچ که اونم عربی ...

پس حتما باید امتحان کنیم  عزیزم الان حامله هم هستی  هوس مسافرت و غذا هم که کردی خدا منو نبخشه  

دوستان از همراهی همتون ممنون

پس حتما باید امتحان کنیم  عزیزم الان حامله هم هستی  هوس مسافرت و غذا هم که کردی خدا منو نب ...

نه عزیزم این چ حرفیه

کلا من به مسافرت علاقه زیادی دارم

اگه یک ماه زودتر میپرسیدی که کجا رو پیشنهاد میدید برا مسافرت من تبریز و ارومیه رو پیشنهاد میدادم.ولی خب الان یه کم هواش رو به خنکی میره خصوصا شباش و اگه بچه کوچیک داشته باشین اذیت میشین

ولی همون قشمو برو حالشو ببر😆😆😆😆

نه عزیزم این چ حرفیه کلا من به مسافرت علاقه زیادی دارم اگه یک ماه زودتر میپرسیدی که کجا رو پیشنهاد ...

مرسی عزیزم ان سالله شما هم بعد زایمان عید یه سفر  خوب و با حال بری 

به سلامتي و دل خوش

ممنون خانومی