بریم سفر میخوایم ان شالله بریم قشم دوستان اگر کسی تازه اونجا بوده نظر بدید درمورد دیدنیها و خرید ممنون
خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن الهی آمین خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی خدایا شکرت
من جنوبي ام.. قشم براي خريد از نظر قيمت مناسب عاليه و گردشي هم همينطور هواي جنوبم ك ديگه همه م ...
عزیزم شما بندر عباس هستید؟ خود بندر عباس چه جاهایی داره هم خرید هم گردش
خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن الهی آمین خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی خدایا شکرت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من چند ماه پيش تبريز بودم يعني يه كشوريه واسه خودش عالي بود بهم خوش گذشت ولي اگه جاريم نبود بيشتر خو ...
ان شالله که دفععه بعد برید بیشتر خوش بگذره منم تبریزو اردبیل دوستدارم برم ولی برا این فصل کلا اون طرفا سرده