2777
2789
عنوان

بالاخره شوهرم راضی شد!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 53 پست

من جنوبي ام.. قشم براي خريد از نظر قيمت مناسب عاليه و گردشي هم همينطور  هواي جنوبم ك ديگه همه ميدونن 

اگه ميخواي بري خريد كه پاساژهاي درگهان خيلي خوبه 

گردش هم پارك زيتون و كافه 

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
من جنوبي ام.. قشم براي خريد از نظر قيمت مناسب عاليه و گردشي هم همينطور  هواي جنوبم ك ديگه همه م ...

عزیزم شما بندر عباس هستید؟ خود بندر عباس چه جاهایی داره هم خرید هم گردش

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم این چ حرفیه کلا من به مسافرت علاقه زیادی دارم اگه یک ماه زودتر میپرسیدی که کجا رو پیشنهاد ...

من چند ماه پيش تبريز بودم يعني يه كشوريه واسه خودش عالي بود بهم خوش گذشت ولي اگه جاريم نبود بيشتر خوش ميگذشت😸😹

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
من چند ماه پيش تبريز بودم يعني يه كشوريه واسه خودش عالي بود بهم خوش گذشت ولي اگه جاريم نبود بيشتر خو ...

ان شالله که دفععه بعد برید بیشتر خوش بگذره  منم تبریزو اردبیل دوستدارم برم ولی برا این فصل کلا اون طرفا سرده 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
عزیزم شما بندر عباس هستید؟ خود بندر عباس چه جاهایی داره هم خرید هم گردش

اره گلم ..جاهاي گردشي پارك دولت و غدير كافه خليج فارس  بادگيران  امپراطور 

پاساژ ملكه اسمانها سيتي سنتر زيتون ستاره شهر خيلي خوبن چون همه جنسها ماركن يكم قيمتشون بالاس 

پاساژ رويال ،يوسفي بازار اوزيها هم قيمتا مناسبه 

ديگه راهنمايي بخواي در خدمتم😽

ان شالله که دفععه بعد برید بیشتر خوش بگذره  منم تبریزو اردبیل دوستدارم برم ولی برا این فصل کلا ...

اره من رفتم لباس گرم پوشيدم بارون ميومد عالي بود 

ايشالله شما هم بيايد جنوب بهتون خوش بگذره😘

من همیشه دوست داشتم از اون شلوار ای محلی و روبندا داشته باشم ان شالله رفتم حتمن میخرم اونا قیمتشون ح ...

هم کار دست هست هم چرخ .ولی کار دست خیییییییلی خوشگلتر و زیباتر و مسلما گرون تر هم هست. 😊

من همیشه دوست داشتم از اون شلوار ای محلی و روبندا داشته باشم ان شالله رفتم حتمن میخرم اونا قیمتشون ح ...

من ازون شلوارا ميزنم☺️