2777
2789
عنوان

بالاخره شوهرم راضی شد!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 53 پست
من با اینکه خودم بندریم ولی هیچ وقت تو این فصل نمیرم قشم. وااااقعا گرمه. بذار اواخر مهر به بعد بیا

یعنی اینقدر گرمه چند درجه ؟

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درجشو نمیدونم😁ولی خییییلی گرمه. حتی شبا هم که بری بیرون خیس عرق میشی🙈

من مشهدم الان اینجا هوا سرد شده شبا که خیلی  روزها هم هوا ابریه فکرکردم اونجا دیگه بهاره 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
اره بهتر میشه یه کم

ممنون عزیزم 

من مشهدم الان اینجا هوا سرد شده شبا که خیلی  روزها هم هوا ابریه فکرکردم اونجا دیگه بهاره

نه بابا بهار کجا بود😁اینجا شرجی و رطوبت بالاست الان دقیقا 3 تا اسپیلت روشنه تو خونمون. ولی اواخر مهر خوب میشه دیگه. 

قشم الان گرمه فک کنم کیش هم خوبه بخوایید برید

کیش برا تفریح خوبه الانم بشدت گرمه

ولی برا خرید قشم عالیییییییه.من خودم برنامه داشتم بهمن برم قشم که دیگه زایمانم می افته اسفند نمیتونم برم😕

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
البته حالا اگه واقعا امکان این که بعدا بیای نداری حالا بیا .گرم هست ولی بد نمیگذره. مجتمع های تجاریش ...

میتونیم ولی دیگه حوصله صبرکردن ندارم

ما چند سال پیش ایام عید قشم بودیم خیلی اوا عالی بود.البته هفته اولش.مث خرداد بقیه جاها بود

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
کیش برا تفریح خوبه الانم بشدت گرمه ولی برا خرید قشم عالیییییییه.من خودم برنامه داشتم بهمن برم قشم ک ...

ان شالله عزیزم به سلامتی زایمان کنی 

نه بابا بهار کجا بود😁اینجا شرجی و رطوبت بالاست الان دقیقا 3 تا اسپیلت روشنه تو خونمون. ولی اواخر مه ...

وای از آب و هوای اصفهان و شیراز خبر ندارید؟