2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره دقیقا ....اون لذت خریدن یه پاکن یه کفش نو ....یه عیدی گرفتن ..... یا یه خورشت خوردن ...بچه الان ...

آره منم واسه تولد خواهرزاده هام میخوام کادو بخرم ,میبینم هممممممه چییییییز دارن ,بعد مجبورمیشم بلاخره یه چیز تقریبا تکراری بخرم, بعدش خ خوشحالم نمیشن ...یادگرفتن میگن کاش همه پول میدادن....پولکی شدن شدیید...

حالا ما کسی بهمون یه پاکن  میداد فوق العاده شاااد میشدیم....

"بی عشق سرمکن که دلت پیرمی شود"
نه منظورم اون پفی ها هستش

واسه من که هیچوقت نخریدن.هنوزم عقده دارم دلم میخواد یکیش و بخرم😅😅

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک. دست من و دامن تو آقا.این ماه حاجت روام کن😢🙏
ياد بابا م افتادم كه به واسطه شغلش چن سال جبهه بود وقتى ميومد مرخصى انگار خدا همه چيز بهم داده بود و ...

اخی 😔

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
من کلاس پنجم ....داداشم سربازیشم تموم شده بود .....خب ؟ من با کاپشن اون میرفتم مدرسه    ب ...

😂😂😂😂😂

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
اخی 😔

هنوزم كه هنوزه ترس از دس دادنشو دارم خيلى دوسش دارم از خدا خواستم مرگشو نبينم با اينكه خودم خوانواده دارم يه پسرى كه وارد ١٩ سال شد يه پسرى كه ٨ سالش شد وشوهر خوب اما نميتونم دوريشو تحمل كنم 

خالق تو را شاد افريد 🌸🌸آزاد آزادِآفريد🌸🌸پرواز كن تا آرزو ،زنجير را باور مكن🌸🌸
ما یه خاصیت دیگه م داشتیم ....😁😁😁😁 شاهد بوچ بوچ های والدین بودیم خخخخخ خب همش یه اتاق بود و پونز ...

همه رو ردیف میکردن دختر و پسر کنار هم .

شوهرم یبار گم شده آنقدر جمعیتشون زیاد بوده نفهمیدن تا غروب 😂😂