2777
2789
هنوزم كه هنوزه ترس از دس دادنشو دارم خيلى دوسش دارم از خدا خواستم مرگشو نبينم با اينكه خودم خوانواده ...

خدا سایه اش رو رو سرتون نگه داره و حفظش کنه .منم شدیداً وابسته ام به پدرو مادرم . مریض که میشن داغون میشم .همیشه از خدا میخوام مرگ عزیزامو بچشم نبینم دو از جونشون .من قبل از همشون برم

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا سایه اش رو رو سرتون نگه داره و حفظش کنه .منم شدیداً وابسته ام به پدرو مادرم . مریض که میشن داغون ...

زنده باشى عزيزم ،ايشالله غم نبينى

خالق تو را شاد افريد 🌸🌸آزاد آزادِآفريد🌸🌸پرواز كن تا آرزو ،زنجير را باور مكن🌸🌸
 ....تازشم یه شلوار داشتم خشتک نداشت از بس پوسیده بود تا مدرسه مثل گنجشک میپریدم باد که میومد ...

دست رو دلم نزار یه دوره ای من و خواهرم مشترک یه کفش و واسه مدرسه داشتیم .اون دوره همیشه دیر میرسیدیم مدرسه .معلمای اون دوره هم که زرتی چوب تو استینمون میکردن لامصبا .

اون شلوارت منو الان پاره کرد😂😂😂😂

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
میترسم یه چی بتعریفم تاپیک منهدم بشه یا خودم برم لقا الله خخخخخخخخ

آقا پولیسه بیداره میترکی😁😁

من اون پکیج خاطرات دهه شصت و سفارش دادم 

کارتن ها و سریال های خاطره انگیز با یه کتاب کلاس اول 

یادش بخیر