دوقلو پسر دارم تقریبا ۶سالشونه،خونمون دوخوابه اس،کار همسرم جوریه که ۵صبح میره و شب باید زود بخوابه،هرچند هرشب، ساعت ۱۲میخوابه،بچه هام صبح زود بیدار میشن مثلا ساعت ۹ ،نمیزارن من استراحت کنم،تا شبم آنقدر منو اذیت میکنن که عین جنازه میشم شب از خستگی توان هیچ کاری ندارم،حالا اینا قابل تحمله،بدبختی شبا تا مانخوابیم ،نمی خوابن ،از ساعت ۹ میفرستم اتاقشون الکی خودشونو میزن به خواب ولی بیدارن،اصلا امکان رابطه نداریم ،هم خودم هم همسرم کلافه شدیم،یه مشکل و معضل جدی شده برامون،هر شب تا میایم یه کاری بکنیم یکیش بیدار میشه،نزدیکه دو ماهه اینجوری شده و تو این دوماه اصلا رابطه نداشتیم.بیشتر از همسرم خودم دارم اذیت میشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه شب بفرستین خونه ی مادرتون ۹شب تا ۱۰..بعد برین دنبالشون..
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)