2777
2789

خانوما چطور میتونید مدیریت کنید وخونتون همیشه تمیز باشه من هر کارمیکنم نمیشه همیشه خدا روی موکت وفرش پر از ات وآشغال ریزه که نمیدونمم از کجا میاد کلی وسیله پرته اینور واونور خونه

همه جا پر از لک وچرکه تمیزم میکنم دو روز دوام نمیاره اصلا بلد نیستم چیکار کنم که خونم مرتب بمونه مامانمم دقیقا اینطوره همیشه خونش بهم ریختس منم مثل اون شدم فقط مادر شوهرم میاد خونمون یکم تمیز میکنه ولی امروز واقعا خجالت کشیدم همش دارم به خودم لعنت میفرستم اینم بگم از ساعت ۷ صبح تا ۴ بعد ظهر کار میکنم البته تو خونه

دیگه شماره دیگه ای ندارم برگردم نی نی سایت اگه چهار باره تعلیق بشم شما ضرر میکنید یا من 😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه بابا منم ۱ روز مرتبه ده روز بهم ریخته

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من اصلا نمیتونم بزار حتی یک وسیله روی زمین باشه یا سر جاش نباشه

که متاسفانه تبدیل به وسواس شده و اصلا حالم خوب نیست

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....