دوقلو پسر دارم تقریبا ۶سالشونه،خونمون دوخوابه اس،کار همسرم جوریه که ۵صبح میره و شب باید زود بخوابه،هرچند هرشب، ساعت ۱۲میخوابه،بچه هام صبح زود بیدار میشن مثلا ساعت ۹ ،نمیزارن من استراحت کنم،تا شبم آنقدر منو اذیت میکنن که عین جنازه میشم شب از خستگی توان هیچ کاری ندارم،حالا اینا قابل تحمله،بدبختی شبا تا مانخوابیم ،نمی خوابن ،از ساعت ۹ میفرستم اتاقشون الکی خودشونو میزن به خواب ولی بیدارن،اصلا امکان رابطه نداریم ،هم خودم هم همسرم کلافه شدیم،یه مشکل و معضل جدی شده برامون،هر شب تا میایم یه کاری بکنیم یکیش بیدار میشه،نزدیکه دو ماهه اینجوری شده و تو این دوماه اصلا رابطه نداشتیم.بیشتر از همسرم خودم دارم اذیت میشم
نه بابا خودم کنارشون هستم ده تا کتاب میخونم،به ظاهر میخوابن،اما تا از جام بلند میشم میرم اتاق خودمون ...
بگو من میرم بخوابم نیاید تو اتاقمون بابا میخواد بخوابه بره سرکار در اتاق و قفل کن من هروقت میخوام بخوابم ب پسرم میگم وسط خواب صدام نکن چون واقعا دیگ نمیتونم بخوابم ..بچه نیستن ک بزرگن
کلا از نوزادیش همینه سحر خیز جالب اینه از من و باباش خابالو تر نیس نمیدونم این بشر به کی رفته نوزاد بود تا ۵ صبح چشاش برق میزد😐😂من میخابیدم اون پستونک دهنش اصلا مونده بودم بچه انقدر کم خاب