2777
2789
عنوان

دیگه در مونده شدم از دست بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 90 پست
آخه تا دیر وقت بیدارن،

آره وااای ماشاالله بچهای الان چه انرژی دارن پسر من تا ۱ونیم بیداره نمیدونم چرا اصلا خاب ندارن عصرم خیلی بخابه یه ساعت یا اصلا نمیخابه

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

خانواده هامون شهرستانن

عزیزم ...خسته شون کن در طول روز و نزار غروبا بخوابن ...پارک ببر ترامپولین....انرژی شون تخلیه بشه شب زودتر بخوابن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح زود بیدارشون کن با شوهرت اون بره سر کار تو هم بچه ها رو بیدار کن ببر پارک بیرون کار تو خونه بده ...

نمیشه همسرم ۹میاد خونه از صبح نیست ،زود خاموشی بزنم اصلا وقت نمیشه دو دقیقه همسرمو ببینم

نه بابا خودم کنارشون هستم ده تا کتاب میخونم،به ظاهر میخوابن،اما تا از جام بلند میشم میرم اتاق خودمون ...

باید عادتشون بدی که ساعت ۹ بخوابن بچه ها که تو این سن زود میخوابن اصلا نزار تو روز بخوابن.

اوه شب ساعت چند میخابه؟

۱ونیم الان باردارم تهوع صبحگاهی دارم پدرم در آوردا صبح زود پا میشه تازه مادرشوهرم همسایمونه سر صبح میره اونا رو هم بیدار میکنه

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

آره وااای ماشاالله بچهای الان چه انرژی دارن پسر من تا ۱ونیم بیداره نمیدونم چرا اصلا خاب ندارن عصرم خ ...

من اصلا غروب نمی خوابونم،خودمم وقت نمیکنم یه کم استراحت کنم،بس که خونه و بچه ها کار دارن

نمیشه همسرم ۹میاد خونه از صبح نیست ،زود خاموشی بزنم اصلا وقت نمیشه دو دقیقه همسرمو ببینم

خب اینا رو ۸ بخوابون تا ۹ که شوهرت میاد خواب باشن انوقت بشین از ۹ به بعد شوهرتو سیر ببین.

برا خواب بچه ها هم همه رو تاریک کن.خودتم بغل دستشون بگیر بخواب بگو بچه ها مامان خسته است هیچ کس حرف نزنه من میخوام بخوابم.بهشون بگو چشاتونو ببندید.

باید عادتشون بدی که ساعت ۹ بخوابن بچه ها که تو این سن زود میخوابن اصلا نزار تو روز بخوابن.

دارم تلاش میکنم،امشب ۹ونیم خوابوندم،تا دوش بگیرم دیدم جفتشون بیدار شدن و کنار همسرم خوابیدن