2821
2789
عنوان

عروسي

790 بازدید | 57 پست

خانومايي كه عروسي نگرفتيد بعدا پشيمون شديد؟! يا عروسي رفتيد تاسف خورديد كه چرا عروسي نگرفتيد؟!

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️

نه

من یه عقد مث عروسی گرفتم.لباس عروس هم پوشیدم.

برا عروسی رفتم سفر.

خیلی خوب بود و خوش گذشت.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نه من یه عقد مث عروسی گرفتم.لباس عروس هم پوشیدم. برا عروسی رفتم سفر. خیلی خوب بود و خوش گذشت.

فاميل نگفتن چرا عروسي نگرفتي؟؟ واقعا خرجه الكيه عروسي گرفتن به نظرم يه مراسم مثله شما باشه فكر كنم خيلي بهتره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من عروسي نگرفتم 

پشيمون نيستم 

دل خوش مهمه 

لباس عروس و جشن سيري چند

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
فاميل نگفتن چرا عروسي نگرفتي؟؟ واقعا خرجه الكيه عروسي گرفتن به نظرم يه مراسم مثله شما باشه فكر كنم خ ...

همه ازمون پرسیدن!  ولی چون ما اونچیزی که دلمون میخواست و انجام دادیم و نسبت به خودمون حس خوبی اشتیم کسی نتونست رومون عیب بزاره.

یکی دو نفر هم تصمیم گرفتن کار مارو انجام بدن.

واقعا مراسمای رخرج و هزینه بیخوده.

ما پول مراسماتمون رو رو خونه گذاشتیم 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

همش بستگي ب خودتون داره اگه واقعا دوس داريد عروسي بگيريد خب بگيرين و الكي خودتونو گول نزنين، ك حالا اشكال نداره مثلا با پولش ميريم فلان سفر،ولي اگه حالا واستون مهم نباشه ب نظر من نه بعدا تاسف ميخوري نه حرف مردم خيلي واست مهم ميشه

عروسی خب ولیمس دیگه پیامبرم میگه بهتره باشه

آخه وقتي با هزينه عروسي ميشه خيلي زندگيو پيش برد چرا الكي زير قرض بيوفته آدم؟!

من بهت نميگم بگير يا نگير 

چون بستگي ب روحيت داره 

همينجا خانومي بود ك چون عروسي نگرفته ميخواست طلاق بگيره از شوهرش!چون زن پسرعمش حامله نميشد عمش گفت طلاق بگير بيا زن پسرعمت شو عروسي برات ميگيرم!

اين خانومم صرفا بخاطر عروسي ميخواست جدا بشه 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
همش بستگي ب خودتون داره اگه واقعا دوس داريد عروسي بگيريد خب بگيرين و الكي خودتونو گول نزنين، ك ...

به شخصه واسه خودم مهم نيست اما ميگم با حرف مردم بعدا پشيمون نشم

منم عروسی نگرفتم . تنها دختری بودم که تو فامیل عروسی نگرفتم . فامیلمون بعضیا تحسینم کردن و بعضیا هم متعجب بودن .

ولی ما کاری که خودمون دوست داشتیم انجام دادیم . و بجاش تونستیم خونه بخریم .

گاهی دلم میخواد کاش منم لباس عروس پوشیده بودم ولی در کل پشیمون نیستم . چون امروز اسایش دارم . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
من بهت نميگم بگير يا نگير  چون بستگي ب روحيت داره  همينجا خانومي بود ك چون عروسي نگرفته ...

وااااا؟! ملت چقدر الكي الكي زندگياشونو بهم ميزنن