2789
عنوان

عروسي

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 57 پست
وااااا؟! ملت چقدر الكي الكي زندگياشونو بهم ميزنن

اون روز همه ب اون خانوم ميگفتن شوهرت كناه داره چقد بچه اي!

اخر همه رو فحش كش كرد و تاپيكشو بست😐

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
منم عروسی نگرفتم . تنها دختری بودم که تو فامیل عروسی نگرفتم . فامیلمون بعضیا تحسینم کردن و بعضیا هم ...

بهترين كارو انجام دادي داشتن خونه به نظرم بهتر از عروسيه،،سالگرد ازدواجت نميشه لباس عروس بپوشي بري آتليه؟!

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه ازمون پرسیدن!   ولی چون ما اونچیزی که دلمون میخواست و انجام دادیم و نسبت به خودمون حس خوبی ...

ايشالا حسه خوبتون ابدي باشه

ايشالا حسه خوبتون ابدي باشه

برای شمام همینطور گلم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اون روز همه ب اون خانوم ميگفتن شوهرت كناه داره چقد بچه اي! اخر همه رو فحش كش كرد و تاپيكشو بست😐

دستش درد نكنه 😂😂

دستش درد نكنه 😂😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

لباس رو حتما بپوش عکس هم حتما بگیر

همین که الان این برات سوال شده و شک داری یعنی حتما برات حسرت میشه

یه جشن کوچیک مثلا با بیست سی نفر از نزدیکانتون توی خونه بگیرین هزینه ای نمیشه ولی جشن گرفتین  

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من نگرفتم و پشیمونم ،حتما بگیر ولیمجبور نییتی حتما عکس اسپرت و کلیپ وچن مدل غذا انتخاب کنی ،کمی ساده تر و جشنتم شلوغ نکن که پول شاباش ورونما خرج عروسی رو دربیاره اینجوری حسرت هم نمیخوری ،پدرشوهرمن وضعش خوبه ولی نامردی کرد راضی نیستم ازشون

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
لباس رو حتما بپوش عکس هم حتما بگیر همین که الان این برات سوال شده و شک داری یعنی حتما برات حسرت میش ...

اصلا اهله چشم و هم چشمي نيستم خودمم با كسي هيچوقت مقايسه نكردم همون مهمونيه جمع و جور با اقوامه درجه يك خوبه،،پيشنهاده خوبي دادي

به شخصه واسه خودم مهم نيست اما ميگم با حرف مردم بعدا پشيمون نشم

نميدونم عزيزم ولي خب بعدا ادم كلي وقت داره چميدونم سفر خوب بره خونه بخره ،بالاخره ساليان سال ميخواين كنار هم زندگي كنين،عروسي گرفتن ولباس عروس پوشيدن يه باره يه جورايي حيفه از دستش بدي

ميتوني بابرنامه ريزيم جمعوجور تر برگذار كنيد مراسمتونو خيلي بريز بپاش نكنيد مثلا ب جاي چهار نوع غذا يه جور غذا بدين

همه ازمون پرسیدن!   ولی چون ما اونچیزی که دلمون میخواست و انجام دادیم و نسبت به خودمون حس خوبی ...

یعنی ارزو دارم برسه اون روزی که ایرانیها دست از این تشریفات مسخره عروسی وعزا بردارن 

پدرکارگر بیچاره ای رو میشناسم که بعد جهیزیه وعروسی دخترش سکته کرد وبعد فوت   

اخه سر سوزنی خوشی وارامش هم دنبالش نداره همش استرس واختلاف و خودنمایی وعقده گشایی 

یعنی ارزو دارم برسه اون روزی که ایرانیها دست از این تشریفات مسخره عروسی وعزا بردارن  پدرکارگر ...

دقیقا

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰