اون روز همه ب اون خانوم ميگفتن شوهرت كناه داره چقد بچه اي!
اخر همه رو فحش كش كرد و تاپيكشو بست😐
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
همین که الان این برات سوال شده و شک داری یعنی حتما برات حسرت میشه
یه جشن کوچیک مثلا با بیست سی نفر از نزدیکانتون توی خونه بگیرین هزینه ای نمیشه ولی جشن گرفتین
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من نگرفتم و پشیمونم ،حتما بگیر ولیمجبور نییتی حتما عکس اسپرت و کلیپ وچن مدل غذا انتخاب کنی ،کمی ساده تر و جشنتم شلوغ نکن که پول شاباش ورونما خرج عروسی رو دربیاره اینجوری حسرت هم نمیخوری ،پدرشوهرمن وضعش خوبه ولی نامردی کرد راضی نیستم ازشون
به شخصه واسه خودم مهم نيست اما ميگم با حرف مردم بعدا پشيمون نشم
نميدونم عزيزم ولي خب بعدا ادم كلي وقت داره چميدونم سفر خوب بره خونه بخره ،بالاخره ساليان سال ميخواين كنار هم زندگي كنين،عروسي گرفتن ولباس عروس پوشيدن يه باره يه جورايي حيفه از دستش بدي
ميتوني بابرنامه ريزيم جمعوجور تر برگذار كنيد مراسمتونو خيلي بريز بپاش نكنيد مثلا ب جاي چهار نوع غذا يه جور غذا بدين