2789
عنوان

عروسي

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 57 پست
من نگرفتم و پشیمونم ،حتما بگیر ولیمجبور نییتی حتما عکس اسپرت و کلیپ وچن مدل غذا انتخاب کنی ،کمی ساده ...

به نظر منم كسي كه داره بايد بگيره شما كه ميگه وضعشون خوبه، اما زير قرض رفتن واسه عروسي خوب نيست،،الان واستون يه مهمونيه سالگرد ازدواج نگرفتن كه از دلت در بيارن؟؟

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از چي دلت گرفته عزيزم؟! دوست داشتي درد و دل كن يكم سبك شي

از اینکه اینهمه با نداریاش میسازم باز تا میرسه میگه چی کم گذاشتم

از اینکه اینهمه مامانش و باباش مریض بودن همه کار کردم چند روز پیش بهم میگه تو خانواده خودتو بیشتر دوست داری

از اینکه اینهمه قناعت میکنیم زندگیمونو بسازیم بابا ننش یه تعارف نمیکنن که دارین ندارین،اصلا نگن،ولی خودشون همش به گردشو تفریحن،باز میان از ما پول قرض میگیرن  

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

منم تو جشن عروسی گرفتن خیلی مردد بودم بخاطر هزینه های بیخودش ، 

اما گرفتیم ، مدیریت کردیم هزینه های اضافه رو حذف کردیم ، واقعا خوب بود ، الان خوشحالم که عروسی گرفتم و خیلی هم خوش گذشت 

من عروسی نگرفتم... اصلا پشیمون نیستم؛ بجاش خونه خریدیم... لباس عروس پوشیدم و با همسرم آتلیه رفتم؛ بعدشم یه ماه عسل توووپ. دوتایی حسابی خوش گذروندیم اگه به عقب برگردم بازم همین کارو میکنم ولی بعدش تو خونمون یه جشن کوچولو هم گرفتم

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼

بستگی داره به موقعیت مالی؛ اگه پول اضافی داشته باشی حتما بگیر... ولی اگه با قرض و قسط بخوای بگیری بعدش پشیمون میشی چون یه مدت طولانی باید از همه چیز بزنی تا قرض یه شب رو پس بدی

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼

منم عروسی نگرفتم انقد مشکلات دارم که اصلا یادم نمیمونه بی عروسی اومدم خونه شوهر.عقدمم خصوصی بود.ولی اگه پول خوب دستم بیاد حتما لباس عروس میپوشم و میرم آتلیه که بعدها به بچم نشون بدک

از اینکه اینهمه با نداریاش میسازم باز تا میرسه میگه چی کم گذاشتم از اینکه اینهمه مامانش و باباش مری ...

اي جان،حالا عاشقه هم هستيد؟!

منم تو جشن عروسی گرفتن خیلی مردد بودم بخاطر هزینه های بیخودش ،  اما گرفتیم ، مدیریت کردیم هزین ...

آخه عروسي گرفتن مخصوصا تو تهران با تالارو باغايه گرون چجوري ميشه مديريت كرد؟؟

بستگی داره به موقعیت مالی؛ اگه پول اضافی داشته باشی حتما بگیر... ولی اگه با قرض و قسط بخوای بگیری بع ...

اي جانم بهترين كارو كردي قكر ميكنم ماهم بايد همين كارو كنيم

نميدونم عزيزم ولي خب بعدا ادم كلي وقت داره چميدونم سفر خوب بره خونه بخره ،بالاخره ساليان سال ميخواين ...

مرسي از راهنماييت مهربون

یعنی ارزو دارم برسه اون روزی که ایرانیها دست از این تشریفات مسخره عروسی وعزا بردارن  پدرکارگر ...

به نظره منم فقط تشريفاته الكيه،،ميان ميخورن كلي هم صفحه ميزارن والا خدايي حتي راضي نيستم پدرم جهاز زيادي بده 

وای نه حتما بگیر حالا ساده باشه ولی لباس بپوش و عکس بگیر ارایشگاه برو

فقط از اون شب عكسا ميمونه 

دوستم رفته بود ژاپن میگفت عروسی هاشون ده پونزده تا مهمون عصرونه دعوت میکنن خیلی ساده و....

چقدر خوب و عالي كاش به فرهنگي برسيم ايرانم اينجوري شه،،اون خرج عروسي كلي درد و دواا ميكنه