2789
عنوان

عروسي

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولي عشقه كه باعث شده تا اينجاام صبوري كني

عشقم تا یجایی باعث صبوری میشه،از یجایی به بعد آدم دیگه میبره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
عشقم تا یجایی باعث صبوری میشه،از یجایی به بعد آدم دیگه میبره

ايشالا خدا بهت قدرت و صبوري بده به پولتونم بركت بده 

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
آخه عروسي گرفتن مخصوصا تو تهران با تالارو باغايه گرون چجوري ميشه مديريت كرد؟؟

تو تهران سخته، مگر اینکه تالار کوچبکتری بگیری ، 

من شهرستانم ، 

ولی خب تو بعضی چیزا مبشه مدیریت کرد ، مثلا یک نوع غذا و یک نوع شیرینی بدین فقط ، دسرو حذف کنید ، کیکو بجای فوندانت خامه ای سفارش بدین ، 

من حتی لباسمم نخریدم یا اجاره نکردم ، خودمون دوختیم ، ماشینو خودمون گل زدیم ، کارت عروسی رو خودمون چاپ کردیم، تعداد دقیق مهمونایی که حتما میومدنو مشخص کردیم که شام نه کم بیاد نه زیاد ، از اینجور کارا ، 

تو تهران سخته، مگر اینکه تالار کوچبکتری بگیری ،  من شهرستانم ،  ولی خب تو بعضی چیزا مبشه ...

مرسي عزيزم از راهنماييت 

فاميلامون تو گرگان عروسياشون يك پنجم تهران هزينشون ميشه

آتلیه رفتیم ، ولی فیلمبرداری رو حذف کردیم ،

حتی دسته گلمم ، گلاشو دونه دونه خودم انتخاب کردم دادم برام پیچیدن ، به قیمت گلا خیلی توجه کردم ، کلا هشتاد تومن بیشتر نشد ، با اینکه چیز قشنگی از کار دراومد ، 

کلا نظرم اینه که قشنگی عروسی به همینه که خودت کاراتو به دل خودت پیش ببری ، ما تقریبا دو ماهی سرمون به همین چیزا گرم بود 

مرسي عزيزم از راهنماييت  فاميلامون تو گرگان عروسياشون يك پنجم تهران هزينشون ميشه

اون شاباشا و کادوهایی که تو عروسی جمع میشه ، یه بخشی از هزینه ها رو جبران میکنه ، 

قبل از تصمیم گیری اینا رو هم در نظر بگیر 

اون شاباشا و کادوهایی که تو عروسی جمع میشه ، یه بخشی از هزینه ها رو جبران میکنه ،  قبل از تصمی ...

ايشالا هميشه دلتون كناره هم ديگه خوش باشه و خوشبخت شيد،،ما كه فاميلامون خيلي خيلي كمن،،دوست و آشناام كادويه زياد نمياره كه

به نظر منم كسي كه داره بايد بگيره شما كه ميگه وضعشون خوبه، اما زير قرض رفتن واسه عروسي خوب نيست،،الا ...

اصلا اینقدر بدجنسن که حد نداره ،حتی عیدفطر وشب یلداهم کادو ندادن وعیدنوروز فقط یه سینی کادوپیچ کردن آوردن ،من واقعا جلو خانوادم شرمنده شدم و شوهرمم به باباش گفته که درحق من نامردی کردی اما اونا بیخیالن منم سپردمشون به خدا ،بخوام همه رو بگم یه کتاب قطور ازش درمیاد

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
اصلا اینقدر بدجنسن که حد نداره ،حتی عیدفطر وشب یلداهم کادو ندادن وعیدنوروز فقط یه سینی کادوپیچ کردن ...

فدات شم اصلا اهميت نده بهشون مهم شوهرت باشه واست 

فدات شم اصلا اهميت نده بهشون مهم شوهرت باشه واست 

مرسی عزیزم 😘😘😘خداروشکر از شوهرم راضی ام همین باعث شده بتونم تحملشون کنم وخداروشکر ازشون دورم وهفت ساعت فاصله داریم

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
مرسی عزیزم 😘😘😘خداروشکر از شوهرم راضی ام همین باعث شده بتونم تحملشون کنم وخداروشکر ازشون دورم وهفت ...

خدارو صد هزار مرتبه شكر