mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان خب بیاین حس ششمونو امتحان کنیم♡ 242 بازدید | 59 پست لطفا همه بگن اینجوری نباشه یه بنده خدا همرو جواب بده♥️هرچی حس میکنید از من بگین😝💜 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/11 | 09:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_علی عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 2243 تو یه دختر با موهای متوسط و خرمایی که استرس داری و فک کنم سنت 16یا17 یا 19 هست
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 لباس صورتی تنته با شلوار طوسی صورتی بله طوسی نه فصل تولدم؟مهربونی چشمات مشکی نیست کاملا قدت متوسطه اندام چاقی نداری عشق رو قبول داری ولی خیلی احساساتی نیستی دلسوزی♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 لباست سفیده درسته کاملا رنگ اصلیش سفیده فصل تولدم؟مهربونی خونگرمی ولی خیلی تو صحبت ها دخالت نمیکنی کسایی که باهاشون راحتی خیلی شیطونی کمی شری ولی فوق العاده مهربون و دلسوزی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 31164 من به حس ششم خودم ایمان دارم ولی تو اینجور تاپیکا شاید اون جوابی که باید باشه و اونقدر دقیق در نیاد.🤷🏻♀️الان حسم میگه موهات مشکیه صورتت گرد و پره قدت بین ۱۶۰ تا ۱۶۵ چشمات قهوه ایه اکثر تیپات رنگیان و الان تیشرت روشن تنته فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 تو یه دختر با موهای متوسط و خرمایی که استرس داری و فک کنم سنت 16یا17 یا 19 هست حس خودت خیلی خوبه ها درسته😝😍حس سینا چیه؟خانوادش مخالفن؟خانواده من چی؟♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mhn99 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 9454 من به حس ششم خودم ایمان دارم ولی تو اینجور تاپیکا شاید اون جوابی که باید باشه و اونقدر دقیق در نیاد. ... درباره منم میگین؟
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 من به حس ششم خودم ایمان دارم ولی تو اینجور تاپیکا شاید اون جوابی که باید باشه و اونقدر دقیق در نیاد. ... خب خب همش دررسته😂😍🥺♥️ایناهم میگی؟با سینا ازدواج میکنم؟خانواده کدوممون مخالفن؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mhn99 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 9454 تو یه دختر با موهای متوسط و خرمایی که استرس داری و فک کنم سنت 16یا17 یا 19 هست درباره منم میگین؟
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 من به حس ششم خودم ایمان دارم ولی تو اینجور تاپیکا شاید اون جوابی که باید باشه و اونقدر دقیق در نیاد. ... خودت مهربونی بیان گردی و ماشین و نور ستاره هارو دوست داری یکم رو اصولی واسه خودت زندگی میکنی کلا با حرف مردم کاری نداره عینک دودی مشکی استفاده میکنی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
احساسی عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 10316 تو یه دختر با موهای متوسط و خرمایی که استرس داری و فک کنم سنت 16یا17 یا 19 هست عزیزم از خصوصیات چهرم بگو واونی که مدنظرمه بهم فکر میکنه