2777
2789
عنوان

خب بیاین حس ششمونو امتحان کنیم♡

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟🤩😅این سوالت خیلی سوال کلیه خواهر منم نمیتونم جواب قطعی واسش بدم ولی فقط از روی حسم بخوام بهت ...

عزیزم هرچی از منو سینا و آینده حسم حس میکنی میگی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

حسش دوست داشتن گذریهبه خانواده اش نگفته لاشیه انگار

حس همسرم به همکار خانومی که  داره چیه جابجایی خونه آیا داریم

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
ببین اگه شل کن سفت کن داشته باشی نه قبول نمیشی باید بکوب بخونی ولی تو انگار کسلیاونو نمیدونم

بله کسلم. دودلم بخونم یا نه. چون سنم بالاس ی مقدار

اونی که ذهنمه حسش بهم چیه؟ خواست اشتی کنیم. چند روز دیگه تولدشه. تبریک بگم؟ ناراحت کرده بود. 

من به حس ششم خودم ایمان دارم ولی تو اینجور تاپیکا شاید اون جوابی که باید باشه و اونقدر دقیق در نیاد. ...

سلام  دوستم حست به منم میگی راجب باردار شدنم هرچی حس میکنی بگو

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

منم شانسی بگممم 

لباست ابی شلوار مشکی

خصوصیات دیگتم تو تایپکای قبل گفتم😀

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
گلم درمورد من یه چیزی بگولطفا اگه میشهصلوات میفرستم برات

باشه قشنگم فقط اینم دوباره بگم من حس ششمی نیستما فقط با توجه به موضوع تاپیک و واسه فانه قضیه میگم😘 وگرنه اون حس ششمي که واسه خودم مثال زدم فرق میکنه و با توجه به شرایط زندگی خودمه نه بیشتر،

شما مهربون احساسی و یکمی زودرنج باید باشید که تو زندگی از قضا خیلی به فکره ادما و اطرافیانشه، قدتون متوسط اندامتون باید متناسب و رو به ظریف باشه، رنگ چشماتون قهوه ای روشن و موهاتون میشه گفت تقریباً بلند محسوب میشه

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

باشه قشنگم فقط اینم دوباره بگم من حس ششمی نیستما فقط با توجه به موضوع تاپیک و واسه فانه قضیه میگم😘 ...

میشه درمورد منم بگی؟😍

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

من به حس ششم خودم ایمان دارم ولی تو اینجور تاپیکا شاید اون جوابی که باید باشه و اونقدر دقیق در نیاد. ...

امروز میبینمش؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯