2777
2789
عنوان

خب بیاین حس ششمونو امتحان کنیم♡

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 59 پست
باشه قشنگم فقط اینم دوباره بگم من حس ششمی نیستما فقط با توجه به موضوع تاپیک و واسه فانه قضیه میگم😘 ...

امروز میبینمش؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه قشنگم فقط اینم دوباره بگم من حس ششمی نیستما فقط با توجه به موضوع تاپیک و واسه فانه قضیه میگم😘 ...

من چشمام مشکیه

متولد بهارم

بقیه اش درسته

راجب کنکور سال دیگه ام بگو 

راجب احساسات طرف مقابل بعد از رفتنم

ببین اگه شل کن سفت کن داشته باشی نه قبول نمیشی باید بکوب بخونی ولی تو انگار کسلیاونو نمیدونم

عاشق علی کجا رفتی بیا منو بگو

از 3تا جنینم ک این ماه انتقال میدم چندتا میگیره و جنسیتش چیه؟

من به حس ششم خودم ایمان دارم ولی تو اینجور تاپیکا شاید اون جوابی که باید باشه و اونقدر دقیق در نیاد. ...

لطفا بهم میگی بازم بهم‌برمیگرده‌  م ؟؟ کسی توی زندگیش هست الان؟؟ ازظاهر و اخلاقش بگو

عزیزم هرچی از منو سینا و آینده حسم حس میکنی میگی؟

عزیزدلم من حس ششم نیستم ولی همون کسایی هم که حس ششم میگیرن تا یه مدت کوتاهی حرفاشون اعتبار داره و دائمی نیست چون زندگی دائم درحال تغییر مسیره و نمیشه خیلی به این چیزا بسنده کرد

ولی درکل بخوام بگم حسم اصلا بد نبود و اتفاقا مثبت بود واست ولی با صبر، امیدوارم بهترینا براتون رقم‌ بخوره قشنگم🤍

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

عزیزدلم من حس ششم نیستم ولی همون کسایی هم که حس ششم میگیرن تا یه مدت کوتاهی حرفاشون اعتبار داره و دا ...

ممنونم خوشگلم♥️🥺ان شاءالله بهترین اتفاق ها واست بیوفته و همیشه شاد و عاشق باشی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

افرین حست قویه یعنی هیچ حسی بهم نداره طرف؟

من فقط حدس میزنم

اینو یادت باشه تا زمانی که تلاش نکنی هیچی تغییر نمیکنه

تو چکار کردی برای بدست آوردنش؟

میدونی منم عاشقم خیلی تلاش کردم تا حدودی جلو رفتم ولی نشد ادامه بدم الان دست به دامن خدام