2777
2789
عنوان

دقیق بگم 🙃🦋

92 بازدید | 7 پست

۱۸۷ روزه که نیستی واقعیتش عادت کردم تا یه حدی به نبودنت ولی خب فقط قبول کردم که نیستی و به زندگیم ادامه میدم ولی آخر شبا یا با دیدن ماشین رانا زود بر میگردم ببینم تو نیستی🥺

کاش اینده ما رو بهم برسونه من مشتاق دیدارتم 

راستش بخوای دقیقا حال من رو کتاب ۳۶۵روز توصیف می‌کنه که روز ۱۸۷نوشته «دلواپسی چون اگه برگردی با همه وجود دوباره پیشت برمی‌گردم🙂»

فکر نمی‌کردم تو سن ۲۲سالگی بشینم آهنگ هایده رو گوش بدم «وقتی میایی صدای پاهات از همه جاده ها میاد...

ای تویی که همه کسم بی توانگار میگیره نفسم ...

اگه تو رو داشته باشم انگار به هر چی میخوام میرسم...

وقتی تو نیستی قلبمو واسه کی تکرارکنم؟»

دلم برات تنگه ذغالم🖤

میترسم بگذره و نیایی 

میترسم روزی کنار کسی بخوابم که همونقدر که تو رو دوست داشتم دوستش نداشته باشم....

کاش میومدی و پیشرفتامو میدی 

میومدم با ذوق برات تعریف میکردم

کاش بهم برسیم...

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

چرا جدا شدین

چون زمان مناسبی کنار هم نبودیم

چون خیلی کوچولو بودیم ۲۲

چون شرایطمون سخت بود

و شاید به قدر کافی همو دوست نداشتیم

شایدم خسته شده بودیم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون زمان مناسبی کنار هم نبودیمچون خیلی کوچولو بودیم ۲۲چون شرایطمون سخت بودو شاید به قدر کافی همو دوس ...

خب ببین عزیزم من نمیدونم دقیقا په اتفاقاتی افتاده که باعث جدایی شده

با توجه به چیزی که گفتی انگار دلایل زیادی بوده که خودت هم مطمئن نیستی 

من نمیتونم قضاوت کنم چون جای تو نبودم

به هر حال الان کات شده ، پس سعی کن همه چیز رو فراموش کنی

برای خودت و زندگیت و اینده ات تلاش کن 

پیشرفت کن اینجوری زندگی معنای بهتری واست پیدا میکنه

خب ببین عزیزم من نمیدونم دقیقا په اتفاقاتی افتاده که باعث جدایی شدهبا توجه به چیزی که گفتی انگار دلا ...

مرسی خواهر

دقیقا الان تنها چیزی که مشغول کرده من رو پیشرفت کردنه

اشکم درادمد عزیزمالهی بگردم برا دلتمنم تقریبا مثه شماس شرایطمچقد جوونیم برا اینهمه درد و غماز ته دلم ...

قربونت♥️🍒

انشالله خیرمون هر چی باشه همون بشه