2777
2789
عنوان

ترکیب رنگ روشن بدون دکلره می خوام

40934 بازدید | 56 پست

روشن ترین رنگی که می توان بدون دکلره و یا رنگ سه صفر  زد چه رنگی هست؟

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرتب میزنم سوپر پلاتین دودی با اکسیدان دو هم قشنگ میشه من مارک مارال یا پادینا میزنم یا بیس

خدا جونم ایمان دارم بهترین ها را برام کنار گذاشتی و به موقعش بهم میدی...ولی من صبرو تحمل ندارم😖
دوازده دودی با دوازده زیتونی به اصطلاح سوپر پلاتین هر دو رنگ با اکسیدان شماره دو

من زیاد به رنگ مو وارد نیستم خوشرنگ میشه ؟؟؟

رنگ000بزن...بعد هررنگی که دلت میخوادبزن روش...تا6درجه روشن میکنه. رنگ000

نمی خواستم رنگ سه صفر بزنم اگه بدون سه صفر هست میشه بهم بگید؟

من مرتب میزنم سوپر پلاتین دودی با اکسیدان دو هم قشنگ میشه من مارک مارال یا پادینا میزنم یا بیس

چه رنگی میشه دقیقا؟ 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست