2777
2789
عنوان

ترکیب رنگ روشن بدون دکلره می خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 40934 بازدید | 56 پست
رنگ سه صفر را امروز بزار با اکسیدان 12درصد.وقتی شستی موهات تن قرمزی پیدا میکنه. رنگ زیتونی:فرداش یه ...

چقد واریاسیون سبز بریزم برای رنگ زیتونی ؟

اندازه رنگ هم بهم بگید؟

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157
سبزه هستم رنگ زیتونی به من میاد؟

بخواهی به رنگ پوستت فکر کنی که نباید رنگ روشن بزاری.ولی کلا رنگ روشن یا زیتونی یک یا دو درجه پوست رو روشنتر میکنه.حالا امتحانش کن.من انقدر رنگهای مختلف گد

ذاشتم با دکلره بدون دکلره الان دیگه میدونم چه رنگی بهم میاد.توهم امتحان کن.ضرر نمیکنی.

یارفیق من لا رفیق له

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخواهی به رنگ پوستت فکر کنی که نباید رنگ روشن بزاری.ولی کلا رنگ روشن یا زیتونی یک یا دو درجه پوست رو ...

امتحان می کنم انشالله خوب بشه متشکرم

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157
برای یه تپوپ 100 میل اندازه یه بند انگشت واریاسیون سبز بریز.یه در اکسیدان هم اب بریز.بعد اکسیدان بری ...

رنگ دودی هم برای زیتونی بزنی خوب میشه.من ترکیبی گذاشتم.خالی هم گذاشتم.البته زیتونی باید دکلره کنی به پایه 7 یا8تا زیتونی خودشو نشون بده البته یا میتونی رنگ موهاتو با سه صفر به پایه 4یا 5 برسونی بعدتن زیتونی میگیره.ولی یکبار امتحان کن.ان شاالله خوش رنگ بشه.منم شرمنده ات نشم.

یارفیق من لا رفیق له

[QUOTE=45674379]بستگی به جنس موهات داره.اگر رنگ زود باز میکنه رنگ روشن با اکسیدان 12درصد با واریاسیون دودی 

چقدر وهریاسیون دودی؟

من موهام سفید زیا  داره

....شامپو رنگ استفاده میکنم

ان شاالله.الان جوونیم میشه امتحان کنیم یکم پاتو سن بزاریم دیگه محتاط کار میشیم میترسیم ریسک کنیم.

من پوستم گندمی هست چه رنگی بهم میاد . موهام هم زبرو مجعده اگه دکلره کنم .هیجی ازش باقی نمیمونه ..از قهوه ای هم خسته شدم . هر رنگی میزارم اخرش قهوه ای میشه 

خدا همان است که ما میخواهیم . کاش ما هم همانی باشیم که خدا میخواهد...

[QUOTE=45675052]من پوستم گندمی هست چه رنگی بهم میاد . موهام هم زبرو مجعده اگه دکلره کنم .هیجی ازش باقی نمیمونه

کرم دکلره کن موهات زبر نمیشن.زیتونی حتما بزار.رنگ شرابی هم بهت میاد ولی اگر شرابی کنی دیگه نمیتونی رنگ جدید بزاری مگر اینکه ریموور بزنی اونم خیلی گرونه.با دکلره عسلی بزار.راستی بچه ها شامپو انار پرژک خیلی خوبه اصلا نیاز به نرم کننده نیست دیگه.من موهام نصفش دکلره و نصفش رنگه کلا از اول رنگ و دکلره انار پرژک زدم واقعا راضیم.

یارفیق من لا رفیق له
[QUOTE=45675052]من پوستم گندمی هست چه رنگی بهم میاد . موهام هم زبرو مجعده اگه دکلره کنم .هیجی ازش با ...

خودمم زیتونی دوسدارم . کرم دگلره  تا حالا نشنیدم . خودمون میتونیم یا برم ارایشگاه ؟؟قیمتش چنده ؟؟؟

خودمم زیتونی دوسدارم . کرم دگلره  تا حالا نشنیدم . خودمون میتونیم یا برم ارایشگاه ؟؟قیمتش چنده ...

کلا برای دکلره برو ارایشگاه.

خیلی ساله امده.دقیق نمیدم فکر کنم از 20تومن باشه به بالا.من موهام متوسط بود تا روی ارنج دستم بود دوتا تیوپ میخواست.گرون تموم میشه ولی عوضش مواسیب نمیبینه من سالی یه بار میکنم.

یارفیق من لا رفیق له
خودمم زیتونی دوسدارم . کرم دگلره  تا حالا نشنیدم . خودمون میتونیم یا برم ارایشگاه ؟؟قیمتش چنده ...

البته اگر کسی رو داری که بلده میتونه برات بزاره من کسی نیست برام بزاره شوهرمم میگه من از این کارا خوشم نمیاد مگرنه دوستام شوهراشون براشون میزارن.البته دوستام یادشوهراشون دادنا نه اینکه خودشون بلد نباشن بعدبدن شوهراشون بزارن.

یارفیق من لا رفیق له
البته اگر کسی رو داری که بلده میتونه برات بزاره من کسی نیست برام بزاره شوهرمم میگه من از این کارا خو ...

تشکر بابت راهنماییت