2777
2789
عنوان

ترکیب رنگ روشن بدون دکلره می خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 40934 بازدید | 56 پست

رنگ سه صفر را امروز بزار با اکسیدان 12درصد.وقتی شستی موهات تن قرمزی پیدا میکنه.

رنگ زیتونی:فرداش یه رنگ دودی و زیتونی با هم ترکیب کن.مثلا دودی 7 و زیتونی 5 حالا خودتم میتونی شمارهاشو کم و زیاد کنی.با واریاسیون سبز.اکسیدان 9درصد.واریاسیون سبز قرمزی موهاتو میگیره.این برای رنگ زیتونی.

رنگ عسلی:بلوند طلایی شماره 8 با واریاسیون دودی خوبه اونو بزاری موهات قهوه ای روشن میشه با تن یکم قرمز.فردای روزی که رنگ گذاشتی.یکم واریاسیون سبز با اکسیدان 9درصد به اضافه اب قاطی کن موهاتو رنگ ساژکن 5دقیقه زمان کافیه بعد بشورش.تن قرمزی کلا از بین میره.بعد یک هفته رنگ موهات عالی میشه.چون چندبار شسته میشه و با اصلاح رنگ کهنه میشه براقیش از بین میره.خوب میشه.

من الان رنگ عسلی با همین شیوه ای که گفتم گذاشتم الان یه ده روزی میشه موهام عالی شده.

یارفیق من لا رفیق له

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای موهای جوگندمی هم میشه نظر بدید؟ روشن ترین رنگ بدون دکلره چیه؟

روی موهای سفید که قشنگ همون رنگ در میاد رو موهای تیره هم رنگش قهوه ای میشه.شما رنگ قهوه ای ملایم بزاری یه جوایی موهاتون دو رنگ میشه قشنگ میشه.زیتونی و هم خوب میشه.

کلا زیتونی به هم میاد.

یارفیق من لا رفیق له
رنگ سه صفر را امروز بزار با اکسیدان 12درصد.وقتی شستی موهات تن قرمزی پیدا میکنه. رنگ زیتونی:فرداش یه ...

عزیزم رنگ بدون سه صفر میشه بگی

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157
دکلره هم با کرم دکلره اصلا موخراب نمیشه البته سالی یکبار نه بیشتر.من ساای یکبار دکلره با کرم کردم مو ...

ممنون عزیزم چقد خوب توضیح دادی

نه عزیزم قشنگ نمیشه چون سفید ها خیلی بد رنگ میگیرن یعنی شاید اصلا رنگ نگیرن

شما رنگ بلوطی بزارید قشنگ سفید ها و سیاه ها یک دست میشه.البته رنگ خوب بگیرید.رنگهای طبیعی هم خوبب درمیاد.رنگ روشن چطور رو موهای سفید نمیشینه.البته بلوند نه ها رنگ مثلا 7با8 خوبه 

یارفیق من لا رفیق له
رنگ سه صفر را امروز بزار با اکسیدان 12درصد.وقتی شستی موهات تن قرمزی پیدا میکنه. رنگ زیتونی:فرداش یه ...

سبزه هستم رنگ زیتونی به من میاد؟