2821
2789
عنوان

اگه دو نفر...

758 بازدید | 58 پست

شما اگه دو تا مرد رو ببینین دست همو گرفتن تو کوچه و بازار میگردن چه فکری میکنین؟ چند مدته زیاد این مدلی میبینم

بنظرتون ذهن من مشکل داره و من خیلی بدبینم یا اینا مشکل دارن؟ واقعا برام سواله

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حقیقت اینه مردا البته بعضیاشون خیلی خوش اشتها شدن نمونش ی احمقی واسه شوهرم فرستاده بود خسته نباشی بیام ماساژت بدم ک شوهرم خودش هنگ کرد 

خدایا به داده و ندادهو گرفته ات شکر که داده ات نعمت و نداده ات حکمتاست و گرفته ات امتحان
همون فکری رو می کنم که اگه ببینم یه مرد و یه زن دست همو گرفتن و می گردن.    

خوش به حالت من ناخواسته چندشم میشه فکرای منفی 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
حقیقت اینه مردا البته بعضیاشون خیلی خوش اشتها شدن نمونش ی احمقی واسه شوهرم فرستاده بود خسته نباشی بی ...

منم زیاد شنیدم  این مدلین اه اه😷 بلا به دور 

زیاد میبینی؟! من تا حالا همچین چیزی ندیدم البته من کلا به آدما دقت نمیکنم

خخخخ اره دقیقا امروز تو بازار جا تنگ بود مجبور شدن دست همو ول کنن منم بینشون رد شدم مور مورم شد

2824
2823
2791
2779
2792