2789
عنوان

اگه دو نفر...

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 58 پست

خدا خودش همه رو به راه راست هدایت کنه 

به شخصه دعا میکنم ذهن من مشکل داشته باشه من بدبین باشم تا آدمای اطرافم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مستند امشب BBC  رو دیدی گویا تحت تاثیری 😊😊😊

ندیدم خدا روم شکر میکنم که ندیدم اینکه آدم ندونه دور و برش چی میگذره بهتره بی خبری و خوش خبری 

اینم خدا شاهده امروز پیش اومد 

البته قبلنم تو یه شهر دیگه تو کوچه خلوت دو نفره دیدم تا منو شوهرمو دیدن دست همو ول کردن

واقعا سوال شد دوباره دیدم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

خوب شاید هم جنس گرا هستند 

به این فکر کنیم که همه نیاز دارند با آرامش و امنیت و بدور از نگاه های بد اطرافیان تو جامعه زندگی کنن 

اینقدر خط کشی نکنیم.

صواب و خطای هر کس پای خودش 

خدا انسان رو آزاد آفریده

خودش هم، هم بخشنده هس هم جبار. بهتر ما نگاهمون رو درست کنیم نه بقیه رو

من اصلا برام مهم نیست . ای کاش هممون به این درک برسیم که واقعا واقعا به ما مربوط نمیشه .

کی گفته به ما مربوط نمیشه این بنظرم یه شعار بی اساسه ما هم داریم تو این جامعه زندگی میکنیم فردا هم بچه هامون 

مثال پیامبرو یادتون نیس سفینه نجات 

یکی تو کشتی باشه میتونه فقط زیر پای خودشو سوراخ کنه؟! همه رو با خودش غرق میکنه