2777
2789
عنوان

اگه دو نفر...

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 58 پست
این عکس و من ۱ هفته پیش تو خیابون گرفتم نشون شوهرم دادم😱😱😱

بفرمایید پس فقط شهر منو شما نیس همین میگیم به ما ربط نداره که اینجور میشه 

امر به معروف نهی از منکر مررررردددده که همه چیز کم کم فراگیر میشه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مثلا منو دوستم تو.خیابون دست همو میگیریم عایا کسی فکر بدی میکنه؟

این موضوع درمورد پسرا بده.منم دست دوستمو میگرفتم دبیرستان که بودم.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

آره خوب فردا هم کنار خیابون هزارتا غلط دیگه میکنن اگه طرز فکر همه مثل شما روشن بودو همه میگفتن به ما ربطی نداره و اونا هم حق دارن که الان باید به جای جامعه تو لجنزار زندگی میکردیم .اتفاقا ربط داره خوبم داره شما فکر کن ببخشید طرف به جای توالت بیاد کنار پیاده رو دسشویی کنه اهمون قدر که این ادم کارش ظاهر جامعه رو به .ند میکشه کار اون منحرفهای جنسی هم باطن جامعه رو کثیف میکنه 

خوب شاید هم جنس گرا هستند  به این فکر کنیم که همه نیاز دارند با آرامش و امنیت و بدور از نگاه ه ...

لواط چیزی نیس که نیاز باشه یه انحراف اخلاقیه اگه اینجور بود کی از خدا مهربان تر و دلسوز تر به بنده هاش آشنا تر و نزدیک تر چرا تو قرآن گفته چرا به جای زن ها به سمت مردها میرید؟ چرا عذابو رو سر قوم لوط اگه اشتباه نکنم نازل کرد خدا خودش که بنده هاشو میشناسه دیگه چه کاری بود! 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
بفرمایید پس فقط شهر منو شما نیس همین میگیم به ما ربط نداره که اینجور میشه  امر به معروف نهی از ...

آخه به ما چه ربطی داره که دوتا پسر دست همدیگر و بگیرن به ما چه آزاری میرسونن

پسرم دنیای منه😍
آخه به ما چه ربطی داره که دوتا پسر دست همدیگر و بگیرن به ما چه آزاری میرسونن

به ما ک آزار نمیرسونن انشالله خدا هممونو به راه راست هدایت کنه 

گیسو جان عکسه زیاد مو د دار نیستا! دوستن خب. چرا فک میکنیم فقط دختران ک میتونن باهم صمیمی باشن؟ منو ...

آخه میدونی مردا تو ابراز احساس معمولا ضعیفن والا شوهر من تو جمع روش نمیشه دست منو بگیره دیگه نه به این شوری شور نه به اون بی نمکی

گیسو جان عکسه زیاد مو د دار نیستا! دوستن خب. چرا فک میکنیم فقط دختران ک میتونن باهم صمیمی باشن؟ منو ...

من که خیلی تعجب کردم..قشنگ زیر بغلشورفته بود...بعد آورد پایین...من که خوشم نمیاد...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

طبيعت اونا با ما فرق ميكنه

مادرزادي اينجورين،چرا ايراد ميگيريد اخه

همجنسگرايي يه غريزه ذاتيه،يه درصد فك كن ممكن بود خود شما اينجوري ميشديد يا بچتون اينطوري بشه

چرا نميخوايم درك كنيم اخه

حتي اگه گناه باشه كه به نظرم نيست بازم به ما مربوط نيست

غريزه جنسي اكتسابي نيست كه رو كسي اثر بذاره

خيلي از همجنسگراها كه با هم ازدواج كردن بچه هايي رو بزرگ كردن كه همجنسگرا نبودن

کی گفته به ما مربوط نمیشه این بنظرم یه شعار بی اساسه ما هم داریم تو این جامعه زندگی میکنیم فردا هم ب ...

اینکه یک نفر تو حریم شخصی خودش پیش کی می خوابه و با کی هست چطور به من و شما مربوط میشه ؟ مگر اینکه حد و حدود خودمون رو ندونیم بخوایم تا حریم شخصی آدم ها هم اطلاع داشته باشیم و تعیین تکلیف کنیم براشون.

حالا فرض کن اصلا همجنسگرا بودن دست همدیگرو گرفتن دارن راه می رن کجای زندگی من و شما و دیگران رو آسیب بهش زدند ؟ زیر پای کی رو سوراخ کردند و کی رو غرق کردند ؟ چه اتفاق ناگواری افتاد توی جامعه برای شما و دیگران که دیدید دو تا مرد دست همدیگرو گرفتند دارن راه می رن که اگه اون مرد دست یک زن رو می گرفت و راه می رفت اون خطر برطرف می شد و مشکل حل می شد ؟ 

جامعه از نظر آموزشی و اقتصادی و فرهنگی و سیاسی و امنیت و همه نظر سوراخ و نابوده اونوقت تمرکزمون رو اینه که این مرد ناشناس و غریبه که داره تو خیابون واسه خودش راه می ره و آزاری هم به ما نرسونده کنار مرد می خوابه یا زن ؟ که مبادا جامعه سوراخ بشه ؟‌ برای کسی که واقعا به دنبال تلاش برای اصلاح جامعه اش هست انقدرررر مسائل و مشکلات و دغدغه های بزرگ تری تو جامعه وجود داره که میشه بهشون فکر کرد ... 

یا رَب نظر تو برنگردد ...
طبيعت اونا با ما فرق ميكنه مادرزادي اينجورين،چرا ايراد ميگيريد اخه همجنسگرايي يه غريزه ذاتيه،يه در ...

عزیزم چی بگم والا شاید شما درست بگی ملاک من قرآن بود 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز