2777
2789
عنوان

اگه دو نفر...

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 58 پست
عزیزم چی بگم والا شاید شما درست بگی ملاک من قرآن بود  

عزيزم قران توجيه خوبي نيست

بعضي از چيزايي كه تو قرانه مربوط به زمان و اتفاق خاصيه كه شايد ما هنوز از رمز و رموز اون بيخبريم 

خب اينم بدونيم كه قران دين همه مردم دنيا نيست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینکه یک نفر تو حریم شخصی خودش پیش کی می خوابه و با کی هست چطور به من و شما مربوط میشه ؟ مگر اینکه ح ...

من غلط کنم زندگی شخصی کسی رو کنکاش کنم خودم سر تا پا عیبمو پر از خطا منظورم از حضور توی جامعه بود

بقیه حرفاتم قبول دارم عزیزم ممنون نظرتو گفتی 

اتفاقا من هدفم از طرح سوالم این بود اگه مشکل از منه متوجه بشم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
یه چیزتعریف کنم بخندید یکم

بگو عزیزم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
عزيزم قران توجيه خوبي نيست بعضي از چيزايي كه تو قرانه مربوط به زمان و اتفاق خاصيه كه شايد ما هنوز ا ...

درست میگی الله اعلم 

طبيعت اونا با ما فرق ميكنه مادرزادي اينجورين،چرا ايراد ميگيريد اخه همجنسگرايي يه غريزه ذاتيه،يه در ...

گناه نیست؟؟؟ ای بابا خوبه شماها یه رساله بدین بیرون.... فتواهاتون داره روز به روز بیشتر میشه. نماز با لاک ایراد نداره مهم نیته, غسل جنابت یه چیز بیخوده ک باعث اسراف در اب میشه, همون دوش بگیریم کفایت میکنه, هیچ جای قران نگفته خوردن آبجو حرامه, اگرم گفته باشه دلیل نیاورده پس خوردن آبجو آزاده.و حالا فتوای جدید... همجنسگرایی گناه نیس اینا اینجوری به دنیا اومدن, ذاتشون اینجوریه چیکارشون دارین!

کسایی هم ک با حیوونا رابطه برقرار میکنن اونجوری به دنیا اومدن کاریشون نداشته باشین. 

گناه نیست؟؟؟ ای بابا خوبه شماها یه رساله بدین بیرون.... فتواهاتون داره روز به روز بیشتر میشه. نماز ب ...

من به خودم اجازه نميدم رساله بدم

رساله رو شما بديد كه انقد اطلاعاتتون از دين و قران و علم زياده

هميشه ميگن از اوني كه يه عالمه كتاب خونده نترس از اوني بترس كه فقط يه كتاب خونده

توجيه بعضيا همينه فقط:

ميگيم نه اينطور نيست ميگن اخه قران گفته

تنها توجيه عقليشون همينه

لطفا ديگه منو ريپلاي نكنيد چون حتي اگه بهم فحش هم بديد جواب نميدم

شبتون خوش و موفق باشيد عزيزان

گناه نیست؟؟؟ ای بابا خوبه شماها یه رساله بدین بیرون.... فتواهاتون داره روز به روز بیشتر میشه. نماز ب ...

نیازی به رساله دادن نیست ، ایشون گفتند به نظر من گناه نیست ، نظر خودشون رو گفتند درست مثل شما   

یا رَب نظر تو برنگردد ...
نیازی به رساله دادن نیست ، ایشون گفتند به نظر من گناه نیست ، نظر خودشون رو گفتند درست مثل شما &nbs ...

میتونن بگن به نظر من کار اشتباهی نیس. ولی ما در حدی نیستیم ک بگیم فلان کار گناه داره فلان کار نه... این ینی دست بردن تو دین! به نظر من!!

منم باهات شدید موافقم امااااا تو چنته چیزی ندارم بخوام حریف کسی بشم 

ریپلای نمیکنم اما اگه خوندی 

قرآنم بدون سند حرفیو نمیزنه خدا هم حرفی توش نزده که اختصاص به زمان خاصی داشته باشه مربوط به همه زمان هاس از قدیم تا هر موقع ک دنیا پا برجا باشه 

خدا دانای کله عزیزم اینو که قبول داری 

اگه مشکلی داشتن این افراد توی طبیعتشون خدا خودش اطلاع داشته و داره پس عذاب کردن همچین آدمهایی واقعا سوال برانگیزه

شایدم مشکل باشه و بشه ازش نجات پیدا کرد که خدا بهتر میدونه 

اما این مساله تو همه ادیان هم فکر کنم ناپسند باشه 

در کل ببخشید اگه با سوالم ذهنتون رو درگیر کردم 

چون این مساله رو مطرح کردم رفتم در موردش یه سرچی کردم شاید برای بقیه هم سوال باشه این مشکل واقعا میتونه اختلال هورمونی باشه که بعضیا با قرص قابل درمان هس بعضیا با مشاور و روانپزشک تو این لینکی که میذارم کامل توضیح داده دلیل حرام بودن ای عمل چیه

http://wikiporsesh.ir/علل_ابتلا_و_درمان_هم‌جنس‌گرایی