خخخخ دیوونه جوری از خودت گفتی فکر کردم قیافت داغونه کلا .چشای به این خوشگلی و خوش رنگی داری ارایشتم خوبه که فقط زیر چشاتو یه کم کار کن
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کرم دوسه بگیر با کانسیلرش که روشه فقط اصلشو بگیر ها حدود 65 تومنه کرمشو کم بزن با کانسیلر رو جوشاتو محو کن بعدم پنکیک یادت نره
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
اصلا کرم نرن 😐جدی میگم کرم پوستتو بدتر میکنه من که حتی واسه عروسیم نمیزنم الانم دارم تلاش میکنم اینقدر پوستمو صاف و شفاف کنم که روز عروسیو عقد و اینان کرم نزنم اینقدر متنفرم از کرما لک میندازه رو پوست چه یه ساعت چه ۱۰۰ ساعت
ن فقط مشکلم اون چشمه ک بهش نورخورده بودسمت چپم اونه افتادس رفتم عمل کنم نکردن😢😢 اون صورتموکلاریختا ...
عزیزم پیگیرش شو عمل میکنن حتما به دکترت بگو که عمل زیبایی میخوام اونا به خاطر بیمه عمل نمیکنن زیبایی بگی هزینه میگرن زیاد ولی خودت خوشگلی نذار چیزای جزیی روحیتم خراب کنن
اصلا کرم نرن 😐جدی میگم کرم پوستتو بدتر میکنه من که حتی واسه عروسیم نمیزنم الانم دارم تلاش میکنم این ...
اره منم مثل توام متنفرم از کرم ارایشی. ولی نمیزنمم پوستم گونه هام قرمزه و جوش داره نمیشه ارایشم خیلی نامرتب میشه