2777
2789
عنوان

ارایش

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 74 پست
اینجاصورتم صافه خیلی😢😢ارایشم قشنگتردیده میشه کلاارایشم همینه نمیدونم چرابعضی وقتاخیلی بدمیشم😢😢

خخخخ دیوونه جوری از خودت گفتی فکر کردم قیافت داغونه کلا .چشای به این خوشگلی و خوش رنگی داری ارایشتم خوبه که فقط زیر چشاتو یه کم کار کن

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
عزیزم پوستت که جوش داره کرمی بگیر که کانسیلر هم داشته باشه کرمو بزن بعد با کانسیلر جوشاتو یه جورایی ...

😢روپوستم هیچی قشنگ نمیشه اصلاامتحان کردم بدترپوستموپیرترنشون میدن کرمم هرچی پوشانندگیشم عالی باشه روپوست من بازخوب نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجاصورتم صافه خیلی😢😢ارایشم قشنگتردیده میشه کلاارایشم همینه نمیدونم چرابعضی وقتاخیلی بدمیشم😢😢

خیلی نازی گلم اگه چین داری میتونی با روغن کنجد و سفیده تخم مرغ حل کنی 

هر روز که میخوای بری بیرون بجایه ضد افتاب روغن کنجد بزن 

یک روز در میون یا اگه نمیتونی هفته ای دوبارم سفیده تخم مرغ واقعا معجزه میکنه به نظرمم اصلا چهرت پیر نیس خیلی حساس شدی 

Don’t believe your sense of first meeting never.
😢روپوستم هیچی قشنگ نمیشه اصلاامتحان کردم بدترپوستموپیرترنشون میدن کرمم هرچی پوشانندگیشم عالی باشه ر ...

کرم دوسه بگیر با  کانسیلرش که روشه فقط اصلشو بگیر ها حدود 65 تومنه کرمشو کم بزن با کانسیلر رو جوشاتو محو کن بعدم پنکیک یادت نره

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
خخخخ دیوونه جوری از خودت گفتی فکر کردم قیافت داغونه کلا .چشای به این خوشگلی و خوش رنگی داری ارایشتم ...

ن فقط مشکلم اون چشمه ک بهش نورخورده بودسمت چپم اونه افتادس رفتم عمل کنم نکردن😢😢 اون صورتموکلاریختا بهم اصلانمیتونم عکس بندازم انگارخاب الودواخمالوام 

خیلی نازی گلم اگه چین داری میتونی با روغن کنجد و سفیده تخم مرغ حل کنی  هر روز که میخوای بری بی ...

اخه اینجااخیلی پوستم صافه😢😢 یبارعکس میگیرم ازپوستم میزارم ببینید

اصلا کرم نرن 😐جدی میگم کرم پوستتو بدتر میکنه من که حتی واسه عروسیم نمیزنم الانم دارم تلاش میکنم اینقدر پوستمو صاف و شفاف کنم که روز عروسیو عقد و اینان کرم نزنم اینقدر متنفرم از کرما لک میندازه رو پوست چه یه ساعت چه ۱۰۰ ساعت 

ن فقط مشکلم اون چشمه ک بهش نورخورده بودسمت چپم اونه افتادس رفتم عمل کنم نکردن😢😢 اون صورتموکلاریختا ...

عزیزم پیگیرش شو عمل میکنن حتما  به دکترت بگو که عمل زیبایی میخوام اونا به خاطر بیمه عمل نمیکنن زیبایی بگی هزینه میگرن زیاد ولی خودت خوشگلی نذار چیزای جزیی روحیتم خراب کنن

اصلا کرم نرن 😐جدی میگم کرم پوستتو بدتر میکنه من که حتی واسه عروسیم نمیزنم الانم دارم تلاش میکنم این ...

اره منم مثل توام متنفرم از کرم ارایشی. ولی نمیزنمم پوستم گونه هام قرمزه و جوش داره نمیشه ارایشم خیلی نامرتب میشه

اره منم مثل توام متنفرم از کرم ارایشی. ولی نمیزنمم پوستم گونه هام قرمزه و جوش داره نمیشه ارایشم خیلی ...

منم یکم جوش داره ولی همینش باعث میشه صورتم سرخ و سفید انگار رژ گونه سرخ زدم رو گونه هام دوسشون دارم 😆

منم یکم جوش داره ولی همینش باعث میشه صورتم سرخ و سفید انگار رژ گونه سرخ زدم رو گونه هام دوسشون دارم ...

ن دیگ برمن شورشودراورده تاروبینیم حس توابروهامم هس😢

عزیزم پیگیرش شو عمل میکنن حتما  به دکترت بگو که عمل زیبایی میخوام اونا به خاطر بیمه عمل نمیکنن ...

میگن جاش میمونه هزینشم زیاده بایدازبغل چشمم تارویش موم ببرن😢😢