باشه امتحان میکنم واقعا میشه با رژ لب خیلی خوب میشه که مرسی بابت راهنماییت استارتر ببخشید تو تاپی ...
اره من امتحان نکردم هنوز ولی مئهای خود ارایشگررو دیدم گفتم چه شیکو نازه موهاتون که بهم کلکشو گفت.. حالا دوس داشتی یه بار امتحان کن ببین چه شکلی میشه..👍😍
من اگزمای سرشتی دارم از بدو تولد باهام بوده آرایش با احتیاط در مواقع لزوم رنگ مو هم اکیدا ممنوع
پس رنگ موگیاهی بایداستفاده کنیدمنم ب رنگ حساسیت شدیددارم ازریشه نمیتونم بزارم اگه ب پوست سرم بخوره راهی بیمارستان میشم😢😢😢عقده ی رنگ خوب وازریشه ب دلم موند دنبال رنگ گیاهیم
اخه همه میگن عوارض زیادداره .مگه دکترمینویسه بدون تحت نظربودنش؟
اره بگی بهش وظیفشه بنویسه بعد دیگه میری تحت نظرش.. عوارضش فقط برای بارداریه که اگه حامله شی بچه عقب مونده میشه.. تا شش ماه هم بعد از قطع قرص باردار نباید بشی
عزیزم پوستت که جوش داره کرمی بگیر که کانسیلر هم داشته باشه کرمو بزن بعد با کانسیلر جوشاتو یه جورایی محو کن کامل نمیشه ولی خیلی کمک میکنه بعد هم روش پنکک بزن تا صورتت برق نزنه مات بشه برق بزنه جوشات مثل کوه میزنه بیرون. وقتی بوری تو روری چشت یه سایه ی خیلیییی کم قهوه ای روشن بزن طوری که محوش کنی به چشم نزنه بعد هم ریمل بزن ریملتو خیلی پر بزن بعد فرمژه بذار تا چشات باز شه. یه خط چشم باریک بکش اگه چشت افتادس سعی کن گوشه ی خط چشمتو کلفت تر بزنی و رو به بالا باشه یه کم البته. بعد زیرشم یه سایه ی قهوای روشن بزن بعدم روش خیلیییی کم مداد مشکی بعد زیر پلکاتم ریمل بزن فقط مراقب باش پخش نشه زیاد. برای ابروهاتم مداد نکش سایه ی ابرو بزن مداد چون بوری تابلو میشه برات.
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!