2777
2789
عنوان

ارایش

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 74 پست
منم اگزمادارم دورچونم وخواهرمم همینجوراماارایش میکنیم ومشکلیم نداریم خداروشکر بای پمادک هرازگاهی اگ ...

من اگزمای سرشتی دارم از بدو تولد باهام بوده

آرایش با احتیاط در مواقع لزوم

رنگ مو هم اکیدا ممنوع

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
باشه امتحان میکنم واقعا میشه با رژ لب خیلی خوب میشه که مرسی بابت راهنماییت استارتر ببخشید تو تاپی ...

اره من امتحان نکردم هنوز ولی مئهای خود ارایشگررو دیدم گفتم چه شیکو نازه موهاتون که بهم کلکشو گفت.. حالا دوس داشتی یه بار امتحان کن ببین چه شکلی میشه..👍😍

💟همسرم همیشه دوستت خواهم داشت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من امتحان نکردم هنوز ولی مئهای خود ارایشگررو دیدم گفتم چه شیکو نازه موهاتون که بهم کلکشو گفت.. ح ...

امتحان می کنم

یه پاتک به رژ لب های خواهرم میزنم ببینم چطور میشه

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
من اگزمای سرشتی دارم از بدو تولد باهام بوده آرایش با احتیاط در مواقع لزوم رنگ مو هم اکیدا ممنوع

پس رنگ موگیاهی بایداستفاده کنیدمنم ب رنگ حساسیت شدیددارم ازریشه نمیتونم بزارم اگه ب پوست سرم بخوره راهی بیمارستان میشم😢😢😢عقده ی رنگ خوب وازریشه ب دلم موند دنبال رنگ گیاهیم 

اخه همه میگن عوارض زیادداره .مگه دکترمینویسه بدون تحت نظربودنش؟

اره بگی بهش وظیفشه بنویسه بعد دیگه میری تحت نظرش.. عوارضش فقط برای بارداریه که اگه حامله شی بچه عقب مونده میشه.. تا شش ماه هم بعد از قطع قرص باردار نباید بشی

💟همسرم همیشه دوستت خواهم داشت❤
پس رنگ موگیاهی بایداستفاده کنیدمنم ب رنگ حساسیت شدیددارم ازریشه نمیتونم بزارم اگه ب پوست سرم بخوره ر ...

اینو که خیلی دنبالش بودم

آرایشگرم با اگزما آشنایی داره

اونارو هم بهم گفت نزن

عکس چهرتو اخه چطور ارایش میکنی که بد دیده میشه واسه هر چهره ای ارایش خودشو داره  اگه دوس داری ...

صورتم چون خیلی جوش دارم ازوضع افتاده سرهمین میگم ازاینورم احساس میکنم لوازم ارایشم کلابدردنخورشدن😢😢ازوقتی عقدکردم ازخودم بدم میادنمیدونم چران لباسام راضیم ن ارایشم 😭😭😭بعضی وقتاواقعاخیلی اخمالودیده میشم بعضی اوقات ن 

عزیزم پوستت که جوش داره کرمی بگیر که کانسیلر هم داشته باشه کرمو بزن بعد با کانسیلر جوشاتو یه جورایی محو کن کامل نمیشه ولی خیلی کمک میکنه بعد هم روش پنکک بزن تا صورتت برق نزنه مات بشه برق بزنه جوشات مثل کوه میزنه بیرون. وقتی بوری تو روری چشت یه سایه ی خیلیییی کم قهوه ای روشن بزن طوری که محوش کنی به چشم نزنه بعد هم ریمل بزن ریملتو خیلی پر بزن بعد فرمژه بذار تا چشات باز شه. یه خط چشم باریک بکش اگه چشت افتادس سعی کن گوشه ی خط چشمتو کلفت تر بزنی و رو به بالا باشه یه کم البته. بعد زیرشم یه سایه ی قهوای روشن بزن بعدم روش خیلیییی کم مداد مشکی بعد زیر پلکاتم ریمل بزن فقط مراقب باش پخش نشه زیاد. برای ابروهاتم مداد نکش سایه ی ابرو بزن مداد چون بوری تابلو میشه برات. 

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!