2777
2789
عنوان

ارایش

582 بازدید | 74 پست

من ارایش میکنم سنم بالاترمیره احساس میکنم قشنگ نمیشم نمیدونم بعضیاچیکارمیکنن انقدرارایش غلیظم دارن سنشون پایینتروملیح تر😭😭😭 ارایش غلیظ ک اصلابهم نمیاد

باید مدلی ک بهت میادو پیدا کنی

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چه اصراری داری خوب آرایش نکن😜

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خیلی بورم خیلی ن مژه هام معلومه ن ابروم باریملم مشخص نمیشه مژه هام انگارمرده متحرکم😣😣سرهمین 

ریمل مشکی بزن با خط چشم مشکی با کرم پودر تیره تر از رنگ پوستت

💟همسرم همیشه دوستت خواهم داشت❤
عزیزم باید زیر سازی کنی بعدش یه ارایش محو اون وقت خوشمل میشی😀

صورتم پرجوش هرچی میزنم روش کارمیکنم بدترمیشه 😣😣تابلوترمیشن جوشام موقعاییم ک گریم کنم دیگه هیچی اصلاانگارصورتم ازبین رفته

خیلی بورم خیلی ن مژه هام معلومه ن ابروم باریملم مشخص نمیشه مژه هام انگارمرده متحرکم😣😣سرهمین 

یه دوره کوتاه خودارایی برو حالا ک اینقدر اذیت میشی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ریمل مشکی بزن با خط چشم مشکی با کرم پودر تیره تر از رنگ پوستت

تیره بهم نمیادگلم حتی ی درجه خیلی بدمیشم همه هم بهم میگن ریمل مشکی میزنم وخط چشم وکرم پودررنگ پوستم 😢امادوس ندارم اصللارایشمو

صورتم پرجوش هرچی میزنم روش کارمیکنم بدترمیشه 😣😣تابلوترمیشن جوشام موقعاییم ک گریم کنم دیگه هیچی اصل ...

خوب اول جوشاتو برو دکتر درمان کن.. چند سالته؟ مشکل چربی و کلسترول نداری؟

💟همسرم همیشه دوستت خواهم داشت❤
خوب اول جوشاتو برو دکتر درمان کن.. چند سالته؟ مشکل چربی و کلسترول نداری؟

۲۲سالم پوستم مختلطه هم چرب هم خشک  کلی دکتررفتم امادرمان نشد ن مشکلی ندارم فقط تنهامشکلم کمبودویتامین همین