2777
2789
بیچاره های شهیدامون کشته شدن که خاک ندن

الانم لازم باشه بازم واسه هر یه وجب خاکمون دسته دسته جوون پر پر میکنیم به خاطر ناموسمون اعتقاداتمون ولی نمیزاریم ایران و ایرانی زیر بار ذلت بره 

مگه الکیه که بیان همچین غلطایی بکنن؟؟

خشک و تر هاشونم باهم میسوزه دیگه

موقع مدرسه یه سر برید جلوی مدارس ابتدایی همه چیزو میبینیدیا برید مناطق افغانی نشین تر یا پایین شهر ت ...

عمق فاجعه رو اونجا فهمیدم که برای دیدن جمعیتشون نه نیاز بود برم پایین شهر نه جای داغون وقتی تو تجریش دیدم چقد زیادن توی دریاچه چیتگر شبیه افغانستان شده ,قبلا باید میرفتیم جاهای خاص یا جاهای داغون تا میدیدیمشون الان متاسفانه همه جا هستن اونم به تعداد زیاد،توی متروی تجریش پر بود از خانواده های افغانی کلی هم بچه کوچیک دورشون بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی اینا برای یه دختر ۱۵ساله بی گناه پیش اومده که از کلاس سفالگری برمیگشته و توی یه کوچه گیر یکی ا ...

یا خدا فکرش هم آزار دهنده هست خدا لعنت شون کنه الهی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عجب هم وطن خودت گناه نداره افغانیا گناه دارن؟

چه ربطی داره؟

نون و دارو مگر میشه به یه انسان نداد!

قطعا موافق اتباع غبر قانونی نیستم چون در آینده نه چندان دور تهدید حساب میشن باید بیرون کنن اما دولت 

نه اینکه دارو نون ندیم مگر قاتلیم نمیدونم شمر یزیدی چیزی هستیم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
همه ی اینا برای یه دختر ۱۵ساله بی گناه پیش اومده که از کلاس سفالگری برمیگشته و توی یه کوچه گیر یکی ا ...

پدر و مادرش کجان؟؟

افغانیه رو اعدام نکردن؟؟؟

حالم خیلی خراب شد واقعا 

کاش هیچوقت نمیشنیدم اینا رو

عمق فاجعه رو اونجا فهمیدم که برای دیدن جمعیتشون نه نیاز بود برم پایین شهر نه جای داغون وقتی تو تجریش ...

منم چیتگر رفته بودم یکی دوماه پیش اینا؛ پر بود دیگه نرفتم.

توی قایق یه صندلی گرفته بود طرف خودشو دوتا بچه ابتداییش و یدونه کالسکه رو همون نشسته بودن

الانم لازم باشه بازم واسه هر یه وجب خاکمون دسته دسته جوون پر پر میکنیم به خاطر ناموسمون اعتقاداتمون ...

عزیزم تعدادشون بشدت زیاده از زادوولدشون نگم دوستم ماما هستش میگ ۹۰ درصد افغانیا هستن زایشگاه دیگ بدتر از این؟؟؟؟

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

چه ربطی داره؟نون و دارو مگر میشه به یه انسان نداد!قطعا موافق اتباع غبر قانونی نیستم چون در آینده نه ...

اونا که قاتلن، به قاتل غذا بدی شریک قتلشی.

بره کشور خودش همونجا نون خشک و شیافشو مصرف کنه

نمیتونیم بگیم تمام ایران مثلا تبریز یا کردستان خیلی کمن اصل کار مشهد و شیراز و تهران و بلوچستانه

بله توی خوزستان هم کم هستن چون از عربای خوزستان میترسن زیاد اونورا افتابی نمیشن ،مونده تهران و شیرازومشهد باید همکاری کنن

من خودم همیشه میگفتم نباید نژاد پرستانه صحبت کرد اونا هم انسانن ولی از شانس گندشون افغانستان کشورشونه آدمهای ساده ای هستن

تا این که گوشیمو تو بی ار تی زدن یک هفته بود خریده بودم انقدر حالم بد شد که داشتم سکته میکردم به خاطر تجاوز به حریم خصوصیم که دست کردن تو کیفم به خاطر عکسام شماره هام اطلاعاتم

تا یک هفته فقط اشک ریختم نامه زدیم برای همه اپراتور ها همه گفتن پیدا نمیشه بعد از ۴ ماه سیم ایرانسل انداختن توش اطلاعاتشو به ما ندادن گفتن باید شکایت کنین صاحب خط بیاد متم شماره رو حفظ کردم شوهرم زنگ زد دید افغانیه بهش وعده کار داد اومد گوشی رو گرفت ازش همونجا بالاتر از مبلغ گوشی رو نقد در آورد داد به شوهرم گفت عادت کردم بهش فکر کن فروختی و رفت تا یک ماه هم زنگ‌میزد کارتون و شارژشو برام بیار یعنی میگم تا خدایی نکرده برای خودمون اتفاق نیوفته نمیفهمیم البته خوب هم زیاد دیدم نمیشه بگیم اکثریتشون قاتل و دزدن

اونا که قاتلن، به قاتل غذا بدی شریک قتلشی.بره کشور خودش همونجا نون خشک و شیافشو مصرف کنه

میگم میدونی به مسکن میگن چی اگه اشتباه نکنم میگن جان درد یه بار یکی شون تو دارو خونه میگفت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پدر و مادرش کجان؟؟افغانیه رو اعدام نکردن؟؟؟حالم خیلی خراب شد واقعا کاش هیچوقت نمیشنیدم اینا رو

افغانیه فرار کرده....مثل یه قطره آب رفته تو‌دل زمین...پدر و مادرش با گریه و زاری مدام میارن و میبرنش اتاق درمان...چون مادربزرگش رو‌ دوست داره و مادر بزرگش قم زندگی میکنه،سه ماه تحت نظر دکتر مظفری توی قم بستریش کردن تا شوک دریافت کنه...

قاشق نشسته
عزیزم تعدادشون بشدت زیاده از زادوولدشون نگم دوستم ماما هستش میگ ۹۰ درصد افغانیا هستن زایشگاه دیگ بدت ...

هوووووففف زاد و ولد و فرزندآوری همههه جای دنیا مخصوصا اروپا خیلییی زیاده و همه اکثرا بالای پنج فرزندن فقط ایرانه که تک فرزندی رو باب کردن و نمیدونن پس فردا نسل مون ممکنه منقرض بشه کشومونو بگیرن و ما تعدادمون انقدر کم باشه که نتونیم دفاع کنیم حتی لعنت به کسی که گفته فرزند کمتر زندگی بهتر