2777
2789
هر کار هم کنن نمیتونن خوی وحشیشون رو پنهان کنن اصلا واقعا کشورشون براشون خوبه میزنن توسرشون وگرسنه ن ...

همین طالبان واسشون خوبه 

وزیر پاکستان اعلام کرده بود اینا ذات ندارن نباید دلتون واسشون بسوزه واقعا راست گفته

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه مون لوازم ارایشی داره...ژل مو میاورد مغازش من بهش میگفتم اینا رو کی میخره؟دیگه کسی استفاده نم ...

میگم من قبلا اصلا نمیدیدم افغانی ها رانندگی کنن ولی از عید تا حالا چندتا دیدم در حال رانندگی مگه اجازه رانندگی دارن تو ایران؟ 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
خواهشاً ایرانی های عزیزی که خارج از مملکت زندگی میکنند رو به هیچ وجه با این افغان های پا پتی و بی سو ...

دقیقا ما همش نخبه و با سواد و رفتن و اونجا فرستادیم اینا با خودشون سوغاتی قتل و تجاوز و دزدی میارن

کاربری دست دو نفره

عزیز از کجا خوندی!گفتن نون دارو ندید گفتم این نمیشه نداد اما کار ندنمن حتی دیروز به داداشم گفتم کارگ ...

همه ی پست هات و نخوندم گلم

منم موافقم نون دارو بدن ما سنگ دل نیستیم

ولی باید برن کشورشون زیادی موندن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

دقیقا نمک نشناسنمردم ایران انقدر مهمون نوازن هرکسی بیاد اینجا هار برمیگرده

همین خوب بودنمون داستان شده که جا خوش کردن

همسایه مون لوازم ارایشی داره...ژل مو میاورد مغازش من بهش میگفتم اینا رو کی میخره؟دیگه کسی استفاده نم ...

دقیقا همینه

یکیش بود توی دانشگاه با یه عالمه از این ژل ها موهاشو حالت داده بود با کت و شلوار رنگ ابی    انقدرم قیافه میگرفت که نگو

البته شمام بد صحبت میکنی توهین میکنی ولی گویا فکر میکنی مودبانه بگیش دیگه حساب نیستدر هر صورت، من نژ ...

من تو زندگیم اول با کسی بد صحبت کردن آغاز نمیکنم

اما کسی که پاشو از گلیمش درازتر کنه جوابشم میگیره

یاد بگیر بزور عقایدت به دیگران تحمیلنکن جای رشد برا خودت بزار

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دقیقا همینهیکیش بود توی دانشگاه با یه عالمه از این ژل ها موهاشو حالت داده بود با کت و شلوار رنگ ابی ...

وای چ سمییی😂😂

همه ی پست هات و نخوندم گلممنم موافقم نون دارو بدن ما سنگ دل نیستیمولی باید برن کشورشون زیادی موندن

بله منم میگن برن ولی هرگز منی که پای روضه میشینم نمیام مثل سمر بگم اب و نون دارو قطع بشه دلم نمیاد

با اینکه اصلا راضی نیستم اینجا باشن بخاطر آینده بچه هامون تهدیدن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
من تو زندگیم اول با کسی بد صحبت کردن آغاز نمیکنماما کسی که پاشو از گلیمش درازتر کنه جوابشم میگیرهیاد ...

شما که انقدر روشن فکری خودت یکم از نظر چشمی رشد کن، چشمتو باز کن ببین دارن چیکار میکنن

حالا هم که گفتم نمیخوام بحث کنم باز بی ادب تر شدی

گلیم؟ عجب رویی. کشورمه قانونا میتونم بیرونشون کنم، شمام مشکل داری بشین تو خونه حسابی عقایدت رو رشد بده

وای چ سمییی😂😂

اگه بدونی عاشق یکی از دخترای ایرانی شده بود 

رفته بود دنبالش خونشونو پیدا کرده بود دم به دقیقه دم خونه دختره بود  دیگه دختره کلافه شد به حراست دانشگاه گفت 

اوناهم گوش مالیش دادن همچین غلطی نکرد...ابنم بگم کت و شلوارش رنگ ابی اسمونی بود و براق  

همین طالبان واسشون خوبه وزیر پاکستان اعلام کرده بود اینا ذات ندارن نباید دلتون واسشون بسوزه واقعا را ...

من دلم برای زنهاشون کیسوخت لباس کهنه و هوو کلی بچه و امکانات کم ولی تو مدرسه انجمن بودم با چند تا از مادر ها برای شهریه تماس گرفتم گفت از ایرانی چقدر میگیرید چرا اونا دویست تومان کمتر میدن اصلا مگه مدرسه دولتی نیست و داشتن من رو قورت میدادن و رو در که باهاشون حرف زدم گفتم خدا خر روشناخت شاخش نداد. 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم