2777
2789
تا زه با ایرانی ها هم ازدواج میکنن دیگ بدتر

از بس بدبختن....البته یه نگاهم به اونا بندازی،یه دست ش ورت و شلوار نو‌ که میخرن فازه هنرپیشه های کره ای رو برمیدارن...

قاشق نشسته
من بهشون میگم میپرن بهم مهم انسانیته یعنی حالم از این روشنفکریشون بد میشه

انسانیت؟؟

همه ی ما آدما دو رو هستیم یه رومون انسانیته یه رومون .......

دیگه آفغانی ها بدتر

نمیخوام توهین کنم ولی واقعا دیگه شورشو درآوردن

اینجا میمونین آدم باشین 

خسته شدیم

کاربری دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بس بدبختن....البته یه نگاهم به اونا بندازی،یه دست ش ورت و شلوار نو‌ که میخرن فازه هنرپیشه های کره ...

😂😂😂😂 کلا اینستا ببین همه چیشون از ایرانی ها تقلید میکنن

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

داری رسما از کسایی که ایرانیارو میکشن دفاع میکنی! خودت درست حرف بزن، مشکل داری؟ پس از چی دفاع میکنیم ...

کی دفاع کرد ؟در حال برچسب زنی هستی

بزور نیاز نیست مدلی که باب میلت من صحبت کنم

اتفاقا لثبشدت مخالف ورود غیر قانونیشون چون تهدیدن برا اینده چون یه خطا کنن هویتشون مسخص نیست و دردسرای زیادی دارن خیلی بیشتر از شما اطلاع دارم اما همچی در نظر میگیرم صحبت میکنم 

دیگه عقده گشایی نمیکنم همه بدبختی رو نمیندازم گردن اینا

آدم درست با دشمنشم منصفه شما ذاتت هرجور هست باشه الانم من هرچی بگم ۴تا دیگه برچسب میزنی و مثه پر زنها شلوغش میکنی فکر میکنی خبریه الان مدال بهت میدن..

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

خواهشاً ایرانی های عزیزی که خارج از مملکت زندگی میکنند رو به هیچ وجه با این افغان های پا پتی و بی سواد مقایسه نکنید ما نخبه و ثروت و تمدن به کشور های دیگه می‌بریم .اما افغان ها دزدی ،هیزی،قتل و حروم زادگی خودشون آوردن ایران .به لطف ایران و ایرانی بوده دو کلاس سواد هم یاد گرفتن وگرنه یه مشت خون خوار وحشی هستن

من بهشون میگم میپرن بهم مهم انسانیته یعنی حالم از این روشنفکریشون بد میشه

هوففففف ول کن بابا اینا رو

بعضی هاشون هم هستن که خیلییی وقت پیش از اجدادشون اومدن و شدن عین خودمون و فرهنگ شون با ما یکیه حتی قیافه هاشونم متفاوت نیست و شکل ماهستن 

بعضی هاشون خیلی آروم و بی آزارن و از ایرانی ها هم به شدت ممنون هستن بخاطر امنیت و آرامششون 

ولییی اینایی که بدون مجوز اومدن و دارن غلطای اضافه میکنن رو باید همه شونو صف کنن و یکی یکی اعدامشون کنن تا دیگه جرعت نکنن غیرقانونی پاشونو بزارن تو این خاک و بخان برامون آدمم بشن کثافتای حیوون

کی دفاع کرد ؟در حال برچسب زنی هستیبزور نیاز نیست مدلی که باب میلت من صحبت کنماتفاقا لثبشدت مخالف ورو ...

فعلا که کشورو گرفتن شما فکر میکنی با ادب و احترام و انسانیت بهت مدال میدن

جنگه، دارن میزنن و میکشن؛ این تفکر شما هیچ کاربردی نداره 

هوففففف ول کن بابا اینا روبعضی هاشون هم هستن که خیلییی وقت پیش از اجدادشون اومدن و شدن عین خودمون و ...

من کلا ازشون متنفر شدم بخاطر حرف و کاراشون منم قبلا دلم می سوخت ولی الان ب هیچ وجه 

از بس نمیشه بهشون خوبی کرد زود دور بر میدارن

همسایه مون لوازم ارایشی داره...ژل مو میاورد مغازش من بهش میگفتم اینا رو کی میخره؟دیگه کسی استفاده نمیکنه..توی ارایشگاهها هم مواد جایگزین براش اوردن...کسی نمیخره...میگفت مشتری اینا فقط افغانیان...مصرفشونم زیاده...وقتی میزنن به موهاشون انگار سرشونو با این ژل شستن...میخوان تیپ بزنن یه لگن از این ژل موها میریزن رو‌سرشون و یه تیشرت تاناکورا میپوشن و راه میفتن توی خیابون...

بعد اینا با این شرایط به ما میگن کشور عقب افتاده

قاشق نشسته
خواهشاً ایرانی های عزیزی که خارج از مملکت زندگی میکنند رو به هیچ وجه با این افغان های پا پتی و بی سو ...

هر کار هم کنن نمیتونن خوی وحشیشون رو پنهان کنن اصلا واقعا کشورشون براشون خوبه میزنن توسرشون وگرسنه نگه میدارن چون میدونن ذات اینا چیه 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
مگه حالا به رگبارشون بستن میگی انسانیهیچ جا مثل اینجا تحویلشون نمیگیرنکه جا خوش کردن 😐😐😐

عزیز از کجا خوندی!

گفتن نون دارو ندید گفتم این نمیشه نداد اما کار ندن

من حتی دیروز به داداشم گفتم کارگر افغانی نگیرید تو رو خدا خودت و دوستات  بزاربد برگردن  چون واقعا الان ورود غیر قانونیشون زیاده و خطرن برا امنیت کشور و خیلی موارد

اما اونکه میگه نون نفروشید نمیشه واقعا یا دارو..باید ماری مرد برگرون نه اینکه جون یه انسان بگیربم درک میکنبم کسور آسیب دیده ای هست ولی خب تا مدی که قانونی بوده پذیرش داشتیم بیشتر نه دیکه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
کی دفاع کرد ؟در حال برچسب زنی هستیبزور نیاز نیست مدلی که باب میلت من صحبت کنماتفاقا لثبشدت مخالف ورو ...

البته شمام بد صحبت میکنی توهین میکنی ولی گویا فکر میکنی مودبانه بگیش دیگه حساب نیست

در هر صورت، من نژادپرستم و نمیخوام سر افغانی با هموطنم دعوا کنم. هر مشکلی بود اول اتباع غیرمجاز رو بیرون و بعد مشکلاتمونو داخل کشور حلش میکنیم 

همسایه مون لوازم ارایشی داره...ژل مو میاورد مغازش من بهش میگفتم اینا رو کی میخره؟دیگه کسی استفاده نم ...

😂😂😂😂😂😂😂