2777
2789
چون هنوز ندیدن دختری که بعد از دستمالی شدن توسط اینا سه بار خودکشی کرده رو چطور به زور شستشوی مغزی م ...

خواهش میکنم زنگ بزنین ببرنشون

بهشون رو ندین فقط

افغانی های حال بهم زن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نون دارو که نمیشه باید اروم اروم بیرونشون کرد دولت فکری کنه وگرنه اذیت آزار گناهه

گناه چیه بابا

دلت برای هم وطن خودت بسوزه

نترس اونها چیزی شون نمیشه بعد دو‌روز میرن کشور دیگه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
ما اگه فقط برای یکبار اتحاد داشته باشیم راحت میتونیم فراریشون بدیم ،ایران باید براشون جهنم باشه نه ی ...

نمیتونیم بگیم تمام ایران مثلا تبریز یا کردستان خیلی کمن اصل کار مشهد و شیراز و تهران و بلوچستانه

من دلم برای دختراشون میسوزه خیلی زود شوهر میکنن خیلیم بچه دارن ترکیب جمعیتی ایران از لحاظ مذهبی تا2 ...

دخترانشان که از خداشونه بعضی هاشون خیلی شلایته هستن یادمه همش حرف های جنسی میزدن می‌خندیدن ۸ سال ۹ساله ها....

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
وای وای قلبم درد گرفت عوضیهای حرومزاده اینارو باید کشت واقعا

همه ی اینا برای یه دختر ۱۵ساله بی گناه پیش اومده که از کلاس سفالگری برمیگشته و توی یه کوچه گیر یکی از اینا افتاده...۱۰ماهه به زور زنده نگهش داشتیم....شیش بار شوک‌دریافت کرده...هیپنوتیزم شده...سه بار خودکشی کرده...

قاشق نشسته

بچه ها  کارزار  یادتون  نره 

تو  گوگل  بزنید  کارزار  اخراج  افغانی های غیر  قانونی ..

اولین  کارزار   که  شروعش  از  ۲۱  تیر  و پایانش تا  ۳۱ مرداد ...تو گروه  هاتون  هم  بفرستید 

یکی از دوستانم که دختره و ۱۷_۱۸ سالشه ولی قیافش و هیکلش خیلی بچه میزنه داشت تو خیابون سمت انقلاب تهران راه میرفت و شلوار لی و مانتو پوشیده بود یک افغانی یهو دست میماله به پشتش و میخنده و میره. اینم گریش میگیره

لطفاااا فقط دلتون واسه هم وطن های خودتون بسوزه اینا بشدت پرو نمک نشناسن ما اینقدر شهید ندادیم که مشتی پاپتی ادعای خاکمون کننننن دیگ نادر شاهی هم نداریم خودمون باید بفکر باشیم 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

خیلیاشون که غیر قانونی اومده بودنو گرفتن

اینام سوختن😂😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆