2777
2789
نظر شما محترماما من به شخصه بتونم میکشمشوندارو و غذا ک‌ سهلهخونه نداشته باشن بیکار باشن شک نکن میرن ...

منم همینطور در ضمن کشتن غیرقانونی ها هیچ مجازات یا پیگیری نداره.

و اینکه چندوقت پیش یه افغانی تو محل ما خونه اجاره کرده بود اینجا پول شارژ و غیره بر اساس تعداد نفر محاسبه میشه. ینفر بود پول ینفرم به زور میداد ولی بیست نفری زندگی میکردن که همسایه ها دادن پلیس بردنشون صاحب خونم مشکل براش پیش اومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما چیکارکنیم نمیشه کاری کرد اگه کشور ما درست درمون بود افغانها افراطی رو برمیگردوند کشورشون ولی اونه ...

ما اگه فقط برای یکبار اتحاد داشته باشیم راحت میتونیم فراریشون بدیم ،ایران باید براشون جهنم باشه نه یه کشوری که راحت توش کار کنن تفریح کنن زادوولد کنن

ما چیکارکنیم نمیشه کاری کرد اگه کشور ما درست درمون بود افغانها افراطی رو برمیگردوند کشورشون ولی اونه ...

بچه های نی نی سایت تو رو خدا اگه خونه دادین به افغانی ها ازشون بگیرین

کار دادین یا چه می‌دونم امکاناتی بگیرین

حتی بهشون نون و دارو نفروشین 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
این ها رو به اون کاربری بگو‌ک من میگم بهشون خونه و کار ندیم امکانات ندیم میگه نه مگه میشه و...من مید ...

چون هنوز ندیدن دختری که بعد از دستمالی شدن توسط اینا سه بار خودکشی کرده رو چطور به زور شستشوی مغزی میدیم تا زنده بمونه...ولی من دیدم...وقتی توی اتاق درمان پیراهن بلند و ریش بلند و دست سیاهی که جلوی دهنشو گرفته بوده و چشمای ترسناک...چطوری کابوسشه...اینا رو من دیدم

قاشق نشسته
بچه های نی نی سایت تو رو خدا اگه خونه دادین به افغانی ها ازشون بگیرینکار دادین یا چه می‌دونم امکانات ...

وای نون دارو که نمیشه 

باید اروم اروم بیرونشون کرد دولت فکری کنه وگرنه اذیت آزار گناهه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
بچه ها افغانیا خیییلی جمعیتشون زیاد شده واین یعنی زنگ خطر...اگه هیچ واکنشی نشون ندیم ازاین که هستن ه ...

موقع مدرسه یه سر برید جلوی مدارس ابتدایی همه چیزو میبینید

یا برید مناطق افغانی نشین تر یا پایین شهر تر اصلا نیازی به هیچ توضیحی نیست

منم همینطور در ضمن کشتن غیرقانونی ها هیچ مجازات یا پیگیری نداره.و اینکه چندوقت پیش یه افغانی تو محل ...

ایول بهتون دمتون گرم

والا دولت بیخیال

خودمون دست به دست بدیم گور شون گم میکنن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
تنفرم بخاطر این هست در ۱۴۰۰سال پیش زندگی میکنند تولید فرزند افراطی فروختن دختر ازدواج زود هنگام بلوغ ...

من دلم برای دختراشون میسوزه خیلی زود شوهر میکنن خیلیم بچه دارن  ترکیب جمعیتی ایران از لحاظ مذهبی تا20 سال دیگه تغییر میکنه اگه فکری نشه

انقدر هم پرو شدن چند ماه پیش یکی از بچه هاتون به دوستم میگفت مگه ایران و خریدید

معلومه که خریدیم. هم پولشو میدیم هم خون براش دادیم.

فعلا که اونا هیچ جوره نتونستن با هموطنای خودشون کنار بیان و فرار کردن