atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 عنوان زندگی بی هدف 162 بازدید | 24 پست وقتی خودت ندونی چی میخوای خیلی بد میشه نه خودت خودتو قبول داری نه کسی دوستت داره 😔😔انگار تو باتلافی و هر روز داری بیشتر فرو میری😭 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻 1403/05/07 | 01:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آقای_ماهی عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 404 منم مثل تو بودم زندگی برات پوچه و فقط میگذره و میبینی عه یک ماه شد دو ماه شد عه همینطوریباید هدف های کوچولو بزاری برای خودت
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 منم مثل تو بودم زندگی برات پوچه و فقط میگذره و میبینی عه یک ماه شد دو ماه شد عه همینطوریباید هدف های ... چطور من الان هزار جور چیز تو ذهنمه نمی دونم باید رو کدوم تمرکز کنم چکار کنم چکار نکنم حس هیچی نیست😭 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
آقای_ماهی عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 404 چطور من الان هزار جور چیز تو ذهنمه نمی دونم باید رو کدوم تمرکز کنم چکار کنم چکار نکنم حس هیچی نیست😭 مثل منی ولی باید یکیش رو انتخاب کنی و روش تمرکز کنی وگرنه یهو میبینی چند سال گذاشت هیچ کاری نکردی من ضربه سنگینی خوردم اینطوری شدم قبلا اینطوری نبودم
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 مثل منی ولی باید یکیش رو انتخاب کنی و روش تمرکز کنی وگرنه یهو میبینی چند سال گذاشت هیچ کاری نکردی من ... چطور بفهمم کدومش برام خوبه ؟ میشه کمک کنی خواهشا من دیگه دارم دیوونه میشم چندماهه گرفتارشم 😔 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
آقای_ماهی عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 404 چطور بفهمم کدومش برام خوبه ؟ میشه کمک کنی خواهشا من دیگه دارم دیوونه میشم چندماهه گرفتارشم 😔 هدف هایی که فکر میکنی نیازته یکیش مثل ورزشه که نیاز بدنهاگه الان حلش نکنی چند ماهت میشه چند سال ها
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 هدف هایی که فکر میکنی نیازته یکیش مثل ورزشه که نیاز بدنهاگه الان حلش نکنی چند ماهت میشه چند سال ها من میخوام از یکی از هنرام درآمدزایی کنم ولی همش از این شاخه به اون شاخه م و نمی دونم کدومشو مدنظر قرار بدم لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
آقای_ماهی عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 404 من میخوام از یکی از هنرام درآمدزایی کنم ولی همش از این شاخه به اون شاخه م و نمی دونم کدومشو مدنظر قر ... چه هنر هایی داری
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 چه هنر هایی داری عکاسی و فیلمبرداری،نقاشی دیوارکوب سفالی ،خیاطی، گلدوزی و شماره دوزی ،لیسانس زبانم دارم ، ساخت اکسسوری دخترونه ، لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 عکاسی و فیلمبرداری،نقاشی دیوارکوب سفالی ،خیاطی، گلدوزی و شماره دوزی ،لیسانس زبانم دارم ، ساخت اکسسو ... آشپزی، پخت کیک و کوکی و... چیدمان لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
آقای_ماهی عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 404 آشپزی، پخت کیک و کوکی و... چیدمان خب باید ببینی توی کدومش بیشتر پول در میاد بعد بری کلاس هاش همینطوری شروع کنی و یه جا استخدام شی
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 خب باید ببینی توی کدومش بیشتر پول در میاد بعد بری کلاس هاش همینطوری شروع کنی و یه جا استخدام شی نمی دونم .... لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 خب تحقیق کن کدوم شهری جنوب لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
آقای_ماهی عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 404 جنوب جنوب ایران؟ خب توی شهرتون باید بفهمید چه کاری درآمد داره که شما تو تخصص دارین استخدام شین البته جای خوب چون بعضی ها استخدام میکنن فقط برای سو استفاده کردن