2777
2789
عنوان

زندگی بی هدف

162 بازدید | 24 پست

وقتی خودت ندونی چی میخوای خیلی بد میشه نه خودت خودتو قبول داری نه کسی دوستت داره 😔😔انگار تو باتلافی و هر روز داری بیشتر فرو میری😭

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
منم مثل تو بودم زندگی برات پوچه و فقط میگذره و میبینی عه یک ماه شد دو ماه شد عه همینطوریباید هدف های ...

چطور من الان هزار جور چیز تو ذهنمه نمی دونم باید رو کدوم تمرکز کنم چکار کنم چکار نکنم حس هیچی نیست😭

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور من الان هزار جور چیز تو ذهنمه نمی دونم باید رو کدوم تمرکز کنم چکار کنم چکار نکنم حس هیچی نیست😭

مثل منی ولی باید یکیش رو انتخاب کنی و روش تمرکز کنی وگرنه یهو میبینی چند سال گذاشت هیچ کاری نکردی 

من ضربه سنگینی خوردم اینطوری شدم قبلا اینطوری نبودم

مثل منی ولی باید یکیش رو انتخاب کنی و روش تمرکز کنی وگرنه یهو میبینی چند سال گذاشت هیچ کاری نکردی من ...

چطور بفهمم کدومش برام خوبه ؟ میشه کمک کنی خواهشا من دیگه دارم دیوونه میشم چندماهه گرفتارشم 😔

چطور بفهمم کدومش برام خوبه ؟ میشه کمک کنی خواهشا من دیگه دارم دیوونه میشم چندماهه گرفتارشم 😔

هدف هایی که فکر میکنی نیازته یکیش مثل ورزشه که نیاز بدنه

اگه الان حلش نکنی چند ماهت میشه چند سال ها

هدف هایی که فکر میکنی نیازته یکیش مثل ورزشه که نیاز بدنهاگه الان حلش نکنی چند ماهت میشه چند سال ها

من میخوام از یکی از هنرام درآمدزایی کنم ولی همش از این شاخه به اون شاخه م و نمی دونم کدومشو مدنظر قرار بدم

چه هنر هایی داری

عکاسی و فیلمبرداری،نقاشی دیوارکوب سفالی ،خیاطی، گلدوزی و شماره دوزی  ،لیسانس زبانم دارم ، ساخت اکسسوری دخترونه ، 

عکاسی و فیلمبرداری،نقاشی دیوارکوب سفالی ،خیاطی، گلدوزی و شماره دوزی ،لیسانس زبانم دارم ، ساخت اکسسو ...

آشپزی، پخت کیک و کوکی و... 

چیدمان 

خب باید ببینی توی کدومش بیشتر پول در میاد بعد بری کلاس هاش همینطوری شروع کنی و یه جا استخدام شی

نمی دونم ....