2777
2789
عنوان

زندگی بی هدف

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
جنوب ایران؟ خب توی شهرتون باید بفهمید چه کاری درآمد داره که شما تو تخصص دارین استخدام شین البته جای ...

من نمی خوام استخدام شم میخوام روی یکی از هنرا و تواناییام تمرکز کنم که بتونم ارتقاش بدم 

نمی دونم دقیقا تو هر زمینه ای آدم موفق باشه پول درش هست قطعا بستگی به خلاقیت داره 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من نمی خوام استخدام شم میخوام روی یکی از هنرا و تواناییام تمرکز کنم که بتونم ارتقاش بدم نمی دونم دقی ...

بستگی داره شما موفقیت رو چی ببینید

شما بین هنر هایی که داری کدومشون رو خیلی دوست دارین

رتبه بندی کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی داره شما موفقیت رو چی ببینیدشما بین هنر هایی که داری کدومشون رو خیلی دوست دارینرتبه بندی کنید

نمی دونم حقیقتا و این گیر کار منه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
نمیتونی همه کار ها رو باهم کنی و موفق بشیهر وقت تونستی یکی رو روش تمرکز کنی تازه کارت شروع میشه

مشکل من همینه می خوام یکیشو انتخاب کتن و نمی تونم متاسفانه نمی دونم کدوم 

یکیش رو شانسی تست کن یه مدت روش تمرکز کن اگه خوشت نیومد برو بعدی

خوبه اینطور

دقیقاً مثل این می‌مونه که توی یه مسیر تاریک داری قدم می‌زنی و نمی‌دونی مقصد کجاست!

اما با روشن کردن چراغ‌های کوچیک، مثل هدف‌گذاری‌های کوچیک و نظم، می‌تونی راهت رو پیدا کنی و از این وضعیت دربیای.

همیشه یادت باشه که روزهای خوب هم میاد، فقط باید با خودت روراست باشی و یکم نظم به زندگی‌ت بیاری! 🌟🛤️

من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃
دقیقاً مثل این می‌مونه که توی یه مسیر تاریک داری قدم می‌زنی و نمی‌دونی مقصد کجاست! اما با روشن کردن ...

اره دارم سعی می کنم که از این تاریکی ظلمات در بیام با نظم بخشیدن ولی هنوزم جواب سوالمو پیدا نکردم که هدفم چیه و از چی دقیقا می تونم به درآمد برسم