2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 52 پست
دقیقا عین شوهر من خودتو اذیت نکن اینا نه گردن میگیرن نه پشیمونن بازم تکرار میکنن من تجربه کردم همه ا ...

چکار کردی؟؟؟تونستی ببخشی؟؟؟

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی به جز این داداشی و...

چه حرف دیگه ای شنیدی که یقین به خیانت پیدا کردی؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

من نمیتونم ببخشم ۱۷ شبه کلا خونه نمی اومد میگفت کار میکنم فلان تاریخ جا به جایی داریم پول لازم داریم من کلی بیداری کشیدم تا از سرکار بیاد غذاشو بدم ساعت ۵ ۶ صبح برمیگشت خونه میگفت سیرم منم احمق میگفتم از خستگی معدش بسته شده چقد من سادددده ام

اسی به جز این داداشی و...چه حرف دیگه ای شنیدی که یقین به خیانت پیدا کردی؟

از حرفا همینا رو شنیدم ک می‌گفت حسودیم میشه و بعد دختره قهر کرد پیاده شد شنیدم در و بست و بلافاصله بعدش به من زنگ زد 

من هیچی براش کم نداشتم خیلی باهام خوب بود اخیرا هم باهام مهربون تر و بهتر شده بود میدونستم داره یه غلطی میکنه

من هیچی براش کم نداشتم خیلی باهام خوب بود اخیرا هم باهام مهربون تر و بهتر شده بود میدونستم داره یه غ ...

حالم خیلی بده فردای این جریان رفتم وکیل گرفتم طلاق بگیرم وکیله بهش گفت بیا وکالت طلاق بده اونم قبول نکرد الان چند روزه خبری ازش ندارم اونم نه توضیحی داد نه سراغم گرفت

چکار کردی؟؟؟تونستی ببخشی؟؟؟

من سه بار خیانتش لو رفت هر سه بارم دست رو قرآن گذاشت که کاری نکرده و گردن نگرفت وگف تکرار نمیشه ولی هردفعه زرنگ تر از قبل عمل کرد

من آبروشو بردم جلو خانواده جفتمون صدای ضبط شدشوبا زنه برا خانواده هامون پخش کردم که نتونه انکار کنه 

آلان جلو همه خجالت زدس 

پدرمم تهدیدش کرد که اگه تکرار بشه بچها تو وردار برو وطلاق .من نبخشیدم چون واقعا نمیشه فقط دارم بخاطر بچها زندگی مو میکنم حتی جواب سلامش هم نمیدم .عین یه اشغال باهاش رفتار میکنم .اونم هی برام کادو می‌خره طلا می‌خره ولی من دیگه سرد شدم ازش فایده نداره 

ببین زندگیم دیگه هیچ وقت رنگ آرامش نمیگیره همیشه در حال گریه و زاری اینام هیچی نمیتونه خنده رو لبم بیاره یادم نمیاد آخرین بار کی خندیدم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

دقیقا عین همین اتفاق برای یکی از دوستان افتاده بود ....تو ماشین گوشی تو جیبش بود ازشانسش زنگ میخوره ب خانمش..‌.یکیو سوار کرده بوده بهش میگفت چه خوشگل شدی امروز چقد رنگ پوستت قشنگ شده ...اونم با عشوه میگفت کااااااری نکردم بعد آقاهه میزد رو پای اون هرزه و شوخی میکردن با هم 

خودتو ناراحت نکن

مرد خائن دیگه تکیه گاه نیست فقط میشه منبع درآمد.

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
دقیقا عین همین اتفاق برای یکی از دوستان افتاده بود ....تو ماشین گوشی تو جیبش بود ازشانسش زنگ میخوره ...

بعدش چی کرد؟

خودتو ناراحت نکنمرد خائن دیگه تکیه گاه نیست فقط میشه منبع درآمد.

آفرین 

شوهر منم چون فقط به خاطر پول باهاشم همش میگه مگه من نوکرتم چرا به چشم حمال به من نگا میکنی چرا مثل قدیما دوسم نداری گفتم لیاقتت همینه برو همون هرزه ها تامینت کنن

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

من سه بار خیانتش لو رفت هر سه بارم دست رو قرآن گذاشت که کاری نکرده و گردن نگرفت وگف تکرار نمیشه ولی ...

آره من صد بار بهش مستقیم و غیر مستقیم گفته بودم خیانت تنها گناهی هست که نمیشه بخشید بخدا آدم میگشت خلاف میکرد می‌بخشیدم ولی خیانت رو نمیشههههه بخشید.من کسی ندارم محکم پشتم باشه داداش ندارم پدرمم مریض و زمین گیره فقط مادرم هست که گفته پشتتم ولی نمیدونه خیانت کرده روم نشد به کسی بگم فقط خواهرم می‌دونه 

بعدش چی کرد؟

هیچی طبق معمول همه مردها زیر بار نرفت و گفت توهم زدی....به دوستم گفتم کاش میزاشتی  رو ضبط صدا....بنده خدا میگه اون لحظه انقد ضربان قلبم رفته بود بالا تو مرز سکته بودم ...جالبه ک دوستم خودش طاقت نیاورد ک بیشتر بشنوه و قطع کرد

دقیقا عین همین اتفاق برای یکی از دوستان افتاده بود ....تو ماشین گوشی تو جیبش بود ازشانسش زنگ میخوره ...

وای خدای من دارممممم دق میکنمممممم