2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 52 پست
هیچی طبق معمول همه مردها زیر بار نرفت و گفت توهم زدی....به دوستم گفتم کاش میزاشتی رو ضبط صدا....بند ...

وای دقیقا جریان من هست .من خود عوضیش گفت اگه راست میگی چرا ضبط نکردی آخه تو اون شرایط کی می‌تونه فکر کنه چکار کرده

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آفرین شوهر منم چون فقط به خاطر پول باهاشم همش میگه مگه من نوکرتم چرا به چشم حمال به من نگا میکنی چرا ...

بگو از چشمم افتادی دیگه به چشمم نمیای 😂 این از صدتا فحشم بدتره براش

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
آره من صد بار بهش مستقیم و غیر مستقیم گفته بودم خیانت تنها گناهی هست که نمیشه بخشید بخدا آدم میگشت خ ...

حالا اگه زندگیتو دوس داری و دفعه اولشه بهش فرصت بده برین پیش مشاور حتما و دورادور مدام چکش کن 

اگه تکرار کرد اون موقع اقدام کن واسه طلاق چون عزیزم الان ۹۰ درصد زندگیا خیانت هس باز الان یه عده میگن نه شوهرای  ما امامزاده ان اونام هنو لو نرفتن .ببینم بچه داری؟؟

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

حالا اگه زندگیتو دوس داری و دفعه اولشه بهش فرصت بده برین پیش مشاور حتما و دورادور مدام چکش کن اگه تک ...

نه عزیزم بچه ندارم خوشبختانه .۳ سال ازدواج کردم.نه نمیتونم فرصت بدم یعنی خودشم اصلا نیومد فرصت بخواد .خواهرم و دامادمون فهمیدن خیانت کردم اگه برگردم حماقت خودمو نشون میدم

بگو از چشمم افتادی دیگه به چشمم نمیای 😂 این از صدتا فحشم بدتره براش

آره همیشه میگم 

انقد میسوزه آخ جیگرم حال میاد 

عین این اسکولا جرئت نداره حرف رو حرفم بزنه 😁😆

دارم پادشاهی میکنم زجرشم میدم ولی اگه طلاق بگیرم میره پی عشق و حال و زندگی جدید ولی مگه من به آین آسونی ها ولش میکنم تا دق مرگش نکنم ولش نمیکنم 

اره عزیزم خدا رو شکر....من به کسی نمیگم جدا شو اما واقعا رو این آدم فکر کن و مشاور صحبت کن و تصمیم د ...

وکیلم باهاش حرف زده نمی‌دونم چیا گفته وکیله میگه این آدم به درد نمیخوره .من اوایل زندگی خیلی سختی کشیدم مادرم مخالف بود تو روش وایسادم وضع مالی مون خوب نبود خونه پایین شهر بود با اینکه من شرایطم مجردی خوب بود از لحاظ ظاهری و تحصیلی خیلی بالاتر بودم همه گفتن در حد تو نیس ولی ازدواج کردم اینم آخر عاقبت من

نه عزیزم بچه ندارم خوشبختانه .۳ سال ازدواج کردم.نه نمیتونم فرصت بدم یعنی خودشم اصلا نیومد فرصت بخواد ...

آفرین که انقد محکمی 

هر کاری که فک میکنی درسته انجام بده 

منم فقط بخاطر بچهام موندم فقططططط

وگرنه ازش چندشم میشه دیگه هیچ جا باهاش نمیرم خونه کسی دعوت باشیم نمیرم اونم مجبوره نره این جور زندگی کردنم عذابه واقعا .

دلم نمیاد بچهام آب تو دلشون تکون بخوره 

مامانم اینادارن جا به جا میشن میرن یه شهر دیگه مجبورم باهاشون برم ولی اون اصلا خبر ندارم نمی‌دونم باید چکار کنم

آفرین که انقد محکمی هر کاری که فک میکنی درسته انجام بده منم فقط بخاطر بچهام موندم فقطططططوگرنه ازش چ ...

اخی عزیزم واقعا بچه ها گناه دارن انشالله به حق امام رضا مشکل شما هم حل بشه و اگه شوهرت دست از کاراش برداشته شما هم دلت باهاش صاف بشه