دارم دق میکنم.. من و همسرم رابطمون خخخخخیلی خوب بود بیشتر دوست بودیم تا زن و شوهر. سه سال ازدواج کردیم هر چی خواستم فراهم کرده بود هر چی میگفتم قبول میکرد مسافرت تفریح همه چی بموقع بود یهو طی ۲۰ روز اخیر همسرم کلا تغییر کرد اصلا خونه نمی اومد اگه هم دو ساعت با من بود بیشتر از قبل بهم محبت میکرد نمیدونم واسه این بود شک نکنم یا از عذاب وجدانش بود .چند روز پیش متوجه شدم با یک زنی در ارتباطه دارم دق میکنم نمیدونم چکار کنم اومدم خونه پدرم ولی تا کی
آره من صد بار بهش مستقیم و غیر مستقیم گفته بودم خیانت تنها گناهی هست که نمیشه بخشید بخدا آدم میگشت خ ...
حالا اگه زندگیتو دوس داری و دفعه اولشه بهش فرصت بده برین پیش مشاور حتما و دورادور مدام چکش کن
اگه تکرار کرد اون موقع اقدام کن واسه طلاق چون عزیزم الان ۹۰ درصد زندگیا خیانت هس باز الان یه عده میگن نه شوهرای ما امامزاده ان اونام هنو لو نرفتن .ببینم بچه داری؟؟
شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
اره عزیزم خدا رو شکر....من به کسی نمیگم جدا شو اما واقعا رو این آدم فکر کن و مشاور صحبت کن و تصمیم د ...
وکیلم باهاش حرف زده نمیدونم چیا گفته وکیله میگه این آدم به درد نمیخوره .من اوایل زندگی خیلی سختی کشیدم مادرم مخالف بود تو روش وایسادم وضع مالی مون خوب نبود خونه پایین شهر بود با اینکه من شرایطم مجردی خوب بود از لحاظ ظاهری و تحصیلی خیلی بالاتر بودم همه گفتن در حد تو نیس ولی ازدواج کردم اینم آخر عاقبت من