2777
2789
عنوان

خیانت همسر

446 بازدید | 52 پست

دارم دق میکنم..  من و همسرم رابطمون خخخخخیلی خوب بود بیشتر دوست بودیم تا زن و شوهر. سه سال ازدواج کردیم هر چی خواستم فراهم کرده بود هر چی میگفتم قبول میکرد مسافرت تفریح همه چی بموقع بود یهو طی ۲۰ روز اخیر همسرم کلا تغییر کرد اصلا خونه نمی اومد اگه هم دو ساعت با من بود بیشتر از قبل بهم محبت میکرد نمی‌دونم واسه این بود شک نکنم یا از عذاب وجدانش بود .چند روز پیش متوجه شدم با یک زنی در ارتباطه دارم دق میکنم نمی‌دونم چکار کنم اومدم خونه پدرم ولی تا کی

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤

دعوا و قهر آشتی داشتی داشتیم بزن بزن هم داشتیم ولی میگفتم بین همه پیش میاد برمیگشتم ولی خیانت کرده اینو نمیتونم هضم کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری فهمیدی

گوشیش مشکل داره وقتی می‌ذاره تو جیب قفل نمیشه و چون تماس اخیرش با من بود بهم زنگ زد و من ۷ دقیقه از حرفاشون و کامل شنیدم🥲🥲🥲🥲

از دست این مردا نمیدونم تو زن های دیگه چی میبینن که تو زن خودشون نمیبینن

دقیقا خیلی دوست داشتم بپرسم اون چی داشت که من نداشتم ولی از شدت عصبانیت فقط زدمش و رفتم

گوشیش مشکل داره وقتی می‌ذاره تو جیب قفل نمیشه و چون تماس اخیرش با من بود بهم زنگ زد و من ۷ دقیقه از ...

فهمیده که لو رفته؟ عکس العملش چی بود

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

طلاق هم نمی‌ده چرا اینقدر باید زن و زجر میدن .می‌خوان هم حال خودشون کنن هم زن داشته باشن دلم خخخخیلی شکسته

دقیقا خیلی دوست داشتم بپرسم اون چی داشت که من نداشتم ولی از شدت عصبانیت فقط زدمش و رفتم

خدا به دلت ارامش بده  خیلی سخته  خدا لعنت کنه همه ی زن ها و مردای خیانتکارو زندگی خراب کن رو

[QUOTE=347902648]چیا گفتن مگخ[/QUدختره داشت گریه میکرد عصبانی بود اولش فک کردم مسافر هست با تلفن میحرفع چون شوهرم یه ساله اسنپ کار می‌کنه بعد یهو صدا شوهرم شنیدم سرش داد زد بهش گفت من حسودیم میشه جلو فلانی که نفهمیدم کیه به من میگی داداش 

انکار می‌کنه میگه تو دیوونه ای اصلا گردن نگرفت

دقیقا عین شوهر من 

خودتو اذیت نکن اینا نه گردن میگیرن نه پشیمونن 

بازم تکرار میکنن 

من تجربه کردم همه این روزا رو

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

انکار می‌کنه میگه تو دیوونه ای اصلا گردن نگرفت

منتظر بودم همینو بگی

همه خیانتکارا همینن انکار تهمت زدن انداختن تقصیر گردن دوست و...

در نهایت اشک تمساح و طلب ببخشش

تا بچه نداری تصمیم درست بگیر

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
خدا به دلت ارامش بده خیلی سخته خدا لعنت کنه همه ی زن ها و مردای خیانتکارو زندگی خراب کن رو

الللللهههههی امینننننن