دارم دق میکنم.. من و همسرم رابطمون خخخخخیلی خوب بود بیشتر دوست بودیم تا زن و شوهر. سه سال ازدواج کردیم هر چی خواستم فراهم کرده بود هر چی میگفتم قبول میکرد مسافرت تفریح همه چی بموقع بود یهو طی ۲۰ روز اخیر همسرم کلا تغییر کرد اصلا خونه نمی اومد اگه هم دو ساعت با من بود بیشتر از قبل بهم محبت میکرد نمیدونم واسه این بود شک نکنم یا از عذاب وجدانش بود .چند روز پیش متوجه شدم با یک زنی در ارتباطه دارم دق میکنم نمیدونم چکار کنم اومدم خونه پدرم ولی تا کی
ممنون عزیزم رطب خورده را منع رطب نیس اینجور آدما عوض نمیشن دیگه برام مهم نیس چیکار میکنه چون واقعا د ...
اینجوری بهمون ظلم میشه من برام زور داره خودش عشق کنه من بمونم خونه کارای خونه کنم حداقل طلاق بده بتونم برای خودم زندگی کنم خودم مهندسم ولی نمیذاره کار کنم از چشمش همه مردا کثیفن
خیانت میکنن قیافه حق به جانب میگیرن ...چرا میگن خیانت کنی خیانت می بینی من بخدا از بعد عقد تو صورت ک ...
ببین مردا این جور وقتا خطر ناک میشن
شوهر من علاوه بر اینکه گردن نگرفت حتی کتکم زد وسیله های خونه رو شکوند بهم برچسب روانی زد و حتی گفت برات پرونده درست میکنم به همه میگم روی فلان رفیقم گرفتمت. ذات کثیفشو بهم نشون داد
شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
اره دقیقا من همه ی باورام اعتمادم عشقم همه چیم نابود شد با خیانتش فهمیدم از خودی زخم خوردن چقدر دردن ...
من یه وقتا فکر میکنم برگردم ولی میگم برگردم به خودم توهین کردم از طرفی به وکیلم گفته طلاقش نمیدم .مامانم میگه نده .فک کن اصلا همچین آدمی وجود نداره ولی بلاتکلیف موندن برام زجر آور تره