2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 52 پست

خیانت میکنن قیافه حق به جانب میگیرن ...چرا میگن خیانت کنی خیانت می بینی من بخدا از بعد عقد تو صورت کسی حتی نگا نکردم 

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤
اخی عزیزم واقعا بچه ها گناه دارن انشالله به حق امام رضا مشکل شما هم حل بشه و اگه شوهرت دست از کاراش ...

ممنون عزیزم 

رطب خورده را منع رطب نیس 

اینجور آدما عوض نمیشن 

دیگه برام مهم نیس چیکار میکنه چون واقعا دیگه نمیخوامش  ولش کردم به حال خود بره لا آشغالا دنبال لیاقتش

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم رطب خورده را منع رطب نیس اینجور آدما عوض نمیشن دیگه برام مهم نیس چیکار میکنه چون واقعا د ...

اینجوری بهمون ظلم میشه من برام زور داره خودش عشق کنه من بمونم خونه کارای خونه کنم حداقل طلاق بده بتونم برای خودم زندگی کنم خودم مهندسم ولی نمی‌ذاره کار کنم از چشمش همه مردا کثیفن

خیانت میکنن قیافه حق به جانب میگیرن ...چرا میگن خیانت کنی خیانت می بینی من بخدا از بعد عقد تو صورت ک ...

ببین مردا این جور وقتا خطر ناک میشن 

شوهر من علاوه بر اینکه گردن نگرفت حتی کتکم زد وسیله های خونه رو شکوند بهم برچسب روانی زد و حتی گفت برات پرونده درست میکنم به همه میگم روی فلان رفیقم گرفتمت. ذات کثیفشو بهم نشون داد

اینجوری بهمون ظلم میشه من برام زور داره خودش عشق کنه من بمونم خونه کارای خونه کنم حداقل طلاق بده بتو ...

اره خب تو شرایطت با من خیلی فرق داره همین که بچه نداری خودتی و خودت 

ببین مردا این جور وقتا خطر ناک میشن شوهر من علاوه بر اینکه گردن نگرفت حتی کتکم زد وسیله های خونه رو ...

مردا واقعا خیلی پست فطرتن اصلا نمیتونی بشناسیشون

مردا واقعا خیلی پست فطرتن اصلا نمیتونی بشناسیشون

اره دقیقا 

من همه ی باورام اعتمادم عشقم همه چیم نابود شد با خیانتش فهمیدم از خودی زخم خوردن چقدر دردناکه

اره دقیقا من همه ی باورام اعتمادم عشقم همه چیم نابود شد با خیانتش فهمیدم از خودی زخم خوردن چقدر دردن ...

من یه وقتا فکر میکنم برگردم ولی میگم برگردم به خودم توهین کردم از طرفی به وکیلم گفته طلاقش نمی‌دم .مامانم میگه نده .فک کن اصلا همچین آدمی وجود نداره ولی بلاتکلیف موندن برام زجر آور تره