2821
2789

من تقریبا تو دو ماه ۱۲ کیلو کم کردم

همه چی میخورم اما ورزش سه روز در هفته میرم

سخته اما بدون اینهمه عذاب و اراده تونستم

چند نفر بعد من بخاطر نتیجه من اومدن ورزشی ک میرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تقریبا تو دو ماه ۱۲ کیلو کم کردمهمه چی میخورم اما ورزش سه روز در هفته میرمسخته اما بدون اینهمه عذ ...

منم راهنمایی کنید

چکار کردید

من 10 کیلو اضاقه وزن دارم باید تا آخر شهریور کم کنم 

غذام رو هم کم کردم ولی نیم کلو میرم پایین میرم بالا

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

منم راهنمایی کنیدچکار کردیدمن 10 کیلو اضاقه وزن دارم باید تا آخر شهریور کم کنم غذام رو هم کم کردم ول ...

ببینید من عادت های غذایی خودم خوب میدونم

ک چی چاقم میکنه کی بخورم چاق میشم

من برنامه خواب تنظیم کردم

خوردنم تنظیم کردم

از هشت یا نه شب ببعد اصلا چیزی نمی‌خورم جز میوه 

موقع خواب ی لیوان آب گرم میخورم

بیدار میشم از خواب هم

ورزش خیلی کمک کرده

من ب هدفم رسیدم ولی تثبیت خیلی سخته برام ول کردم الان یکماهه😞

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

میشه دقیق توضیح بدب عزیزم؟ بعد فست و میشکستی چند کالری میخوردی؟

هنوزم دارم رژیم و ادامه میدم فقط فست نیست دوران فست زیر ۷۰۰کالری میخوردم حتییی کمترررر الانم زیاد نمیخوزم مثلا امروز صبحانه ی لیوان شیر خوردم و ناهار ۲تا تیکههه خیلیی کوچیک از سینه مرغ شامم فوقش ۳تا قاشق هنوزم میخام ۱۰تا ۱۵کیلو کم کنم ۹۶بودم الان ۷۹ شدم 🥲🥲

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔