2821
2789
هنوزم دارم رژیم و ادامه میدم فقط فست نیست دوران فست زیر ۷۰۰کالری میخوردم حتییی کمترررر الانم زیاد نم ...

افرین منم ۹۶ ام یعنی رنگ ۷۰ و میبینم؟؟؟ ولی خب خیلی کم میخوردی چجور طاقت میاوردی واقعا؟ فستات۱۶ ساعتته بود؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین منم ۹۶ ام یعنی رنگ ۷۰ و میبینم؟؟؟ ولی خب خیلی کم میخوردی چجور طاقت میاوردی واقعا؟ فستات۱۶ ساعت ...

اره بابا منم یروزی میگفتم آرزو اینه برم تو رده ۷۰ الان میگم آرزوم اینه برم تو رده ۶۰😍😍😂😂فقط اراده کنننن اره من همینقدر کم میخورم و میخوردم نه سخت نبود فقط باردار ک بودم نمیدونستم باردارم خیلیی  ضعف میکردم خصوصا صبحها همش ضعف داشتم بازم چیزی نمیخوردم و دووم میاوردم بدنم عادت کرد دیگه یمدت هم مثلا ی هفته ب خودم استراحت میدم اما بازم پرخوری نمیکنم میترسم بازم چاق شم و اینهمه زحمتم ب هدر بره اره فستام ۱۶ ساعته بود گاهی از ۱۶ساعت هم بیشتر طوری ک  همیشه ی وعده در روز میخوردم اونم خیلییی کممممم

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
اره بابا منم یروزی میگفتم آرزو اینه برم تو رده ۷۰ الان میگم آرزوم اینه برم تو رده ۶۰😍😍😂😂فقط اراد ...

افرین بهت ممنون از وقتی که گذاشتی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
ببینید من عادت های غذایی خودم خوب میدونمک چی چاقم میکنه کی بخورم چاق میشممن برنامه خواب تنظیم کردمخو ...

چه ساعت هایی فست هستید؟

من طول روز که سرکارم 

8 صبحونه میخورم

2 ناهار 

عصر هم یه چیزی میخورم تو خونه دیگه هیچی نیخورم

وزنم یا 71 هست یا 70.5

قبلا به راحتی از 63 کم کردم تا 56

بعد چاق شدم رسیدم 70 دیگه نمیتونم

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

چه ساعت هایی فست هستید؟من طول روز که سرکارم 8 صبحونه میخورم2 ناهار عصر هم یه چیزی میخورم تو خونه دی ...

ببینید من تا ۸ صبحانه رو کامل میخورم چون نگه میداره بهم

بعد تا ناهار ک دو آب حتما ولرم میخورم

میوه میخورم

ناهار ی پیاله ماست کدو درست میکنم شوید میزنم حتما قبل غذا میخورم ناهار برنج ی کفگیر خورشت هر چی باشه میخورم

تا هشت شب ک شام

مابین اون بیسکویت جو دوتا جمانه

چای و آب 

هشت شب ب بعدد دوباره هیچی

چه ساعت هایی فست هستید؟من طول روز که سرکارم 8 صبحونه میخورم2 ناهار عصر هم یه چیزی میخورم تو خونه دی ...

اگه کالری زیاد مصرف کرده باشم تایم باشگاه بیشتر تلاش می‌کنم

باشگاه رو عمدا ب خونه دور نوشتم ک رفتن برگشتن مجبور بشم پیاده روی کنم

خداروشکر الحمدالله جواب گرفتم و رو ب کم کردنم

اگه کالری زیاد مصرف کرده باشم تایم باشگاه بیشتر تلاش می‌کنمباشگاه رو عمدا ب خونه دور نوشتم ک رفتن بر ...

منم قبل از عید همین کار رو میکردم ایروبیک کار می کردم 67 شده بودم

متاسفانه مامانم مریض شد نرفتم دو برابرش رو اضافه کردم

عزیزم شما چه ورزشی می کنی؟

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

منم قبل از عید همین کار رو میکردم ایروبیک کار می کردم 67 شده بودممتاسفانه مامانم مریض شد نرفتم دو بر ...

خدا بهشون سلامتی بده

فاکشنال 

ی ساعته اما طوری ک وقتی تمام میشه عین موش آب کشیده هستیم همه

چهار تا تایم ی ربع ورزش تکرا شونده است 

با دمبل و دو و اسکات و ..... ترکیبی از همه

2823
2791
2779
2792