2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلف میشم ک😭

عادت میکنی.معده که جمع بشه خودت دیگه میلی به غذا نداری.

دیشز جاییدعوت بودیم شام رو ۱۰ و نیم دادن.خیلی حال بدی داشتم.چون عادت کردم شبا زود شام بخورم.عوضش امروز جبران میکنم

عزیزم چند ساعت میگیریم و اینکه تایم آزاد چی میخورین ببخشید زیاد سوال میکنمااا

نه ورزش نمیکنم فقط برای غبغب ورزش صورت انجام میدم ۱۶ساعته انجام میدادم و تو تایم آزادم هم زیاد غذا نمیخوردم نه عزیزم راحت باش 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
عزیزم یه توضیحی میدی چیکار کردی؟من هم مثل شما سقط داشتم حالا باید وزن کم کنم تا برا اقدام بعدی وضعیت ...

من از بهمن تا فروردین فستینگ ۱۶ساعته بودم و قند و چربی و شیرینی و ... نمیخوردم خیلیی غذاهام محدود بود۱۲کیلو کم کردم بعد بارداری و سقط دیگ تا ۲۷خرداد رژیم نگرفتم ولی وزن هم اضافه نکردم از ۲۷خرداد تا ۲هغته پیش ک وزن کردم ۵کیلو کم کردم اما دیگ فستینگ نمیگیرم فقط غذاهام و کم میخورم و شیرینیجات حذفه و تا حالا ۱۷کیلو کم کردم میخام ب امید خدا ۱۰تا ۱۵ کیلوی دیگ کم کنم 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
من هرروز انجام میدادم تو ۲ماه ۱۲کیلو کم کردم

میشه بیشتر توضیح بدی و اینکه چیا میخوری چیا نمیخوری

هنوز نمیدانم چرا انسان بودن را انتخاب کرده ام وقتی میتوانستم شاخه ای گل، برگی تاخورده از یک کتاب یا پروانه ای رنگین بال در این دنیا باشم🌱✨

2824
2823
2791
2779
2792