2777
2789
عنوان

میشه خواهش کنم ی لحظه بیاین🥺

57 بازدید | 8 پست

من حدودا چند ماه پیش ی دارو چاقی خوردم ک باعث جوش صورت شد بماند ک هنوزم ک هنوزه 

درگیرشم البته بهتر شده و دکتر رفتم 

ازمایش دادم تیروئیدم مشکوک شد منتظر جواب اونم 

تازه اینم بماند ی دونه هم زدم حدود ی ماه میترسم زیگیل باشه 

دندونام 90 درصد خرابه 

به نظرتون من با 20 سال سن این همههه بدبختی چ امیدی داشته باشم؟ 😐

چجوری واقعا روحیم حفظ کنم😅منی ک دارم ب فرو پاشی روانی میرسم این روزا 

نمیدونم خدا واقعاا چرا داره اینجوری میکنه باهام 🤦‍♀️

صرفا جهت درد و دل بود. 🥺

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

کلا ادمیم ک دردامو ب هیچکی نمیگم 

اینجام صرفا چون ناشناسه 

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مطمئنم چیزای باارزشی در زندگی داری که به خاطر وجودشون میتونی خوشبخت باشی.

پول ک ندارم 

ی نامزد دارم اینم دو روز دیگ ولم میکنه میره🤦‍♀️😅

پول ک ندارم ی نامزد دارم اینم دو روز دیگ ولم میکنه میره🤦‍♀️😅

میدونی خوشبختی مربوط به درون انسان هاست.

نباید انقدر با خودت بی رحم باشی و ارزش خودت رو با چیزهای سطحی نسنج.

احساس میکنم مشکلت بیشتر در عزت نفسه که میشه حلش کرد.

میدونی خوشبختی مربوط به درون انسان هاست.نباید انقدر با خودت بی رحم باشی و ارزش خودت رو با چیزهای سطح ...

نمیدونم اما واقعا دوس دارم خدا این روزا یکم هوامو داشته باشع خستم واقعا 

با این حال هی سعی در این دارم ک خودمو خوب نشون بدم 

بیشتر به خدا نزدیک شو و مطمئن باش عاشقته، همین ایمان و آرامش درونی یعنی خوشبختی

باشه مرسی ازتون❤️خوشحال شدم از هم صحبتی باشما