2777
2789

خیلی بد هرلحظه در فکر خودکشی راهی ندارم نمیتونم جداشم دوباره 

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت دومت مشکلی داره؟

اخلاق ندارم شبا خواب نداره کتک میزنه فش میده بیرون نمیزاره برم نمی‌بره جایی 

اسی راضیش کردم بعد سه سال برم دیدن خانوادم دیشب گفت فردا عصر یعنی امروز میبرمت هنوز نیومده خونه توروخدا دعا کنید ببره بخدا شب تا صبح از خوشحالی نخوابیدم استرس دارم میترسم الان بیاد بگه نمی‌برم میشه دعا کنید 

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

شوهرت دومت مشکلی داره؟

نمیتونم چیزی بهش بگم کلا باید همه چیو تایید کنم عین ربات شدم 

اخلاق ندارم شبا خواب نداره کتک میزنه فش میده بیرون نمیزاره برم نمی‌بره جایی اسی راضیش کردم بعد سه سا ...

بمیرم برات ایشالللع میری ولی منم ازدواج دومم هست شوهرم عالیع ولی من بش گیر میدم

بمیرم برات ایشالللع میری ولی منم ازدواج دومم هست شوهرم عالیع ولی من بش گیر میدم

خدانکنه. مواظب  باش دیگه جدا نشی . انقد خوشحالم از صبح زود بیدارشدم همه جارو عین دسته گل تمیز کردم کاش الان بیاد بگه پاشو حاضرشو. اسی وقت ندارم دارم چمدون میبندم توروخدا واسم دعا کن سه ساله ندیدمشون