2777
2789
از همسر اولت چرا جدا شدی؟

اون خیانت کرد خیانت ها در حد رابطه منم فهمیدم حق و حقوقم رو قبل طلاق گرفتم بعد رفتم همون روز  درخواست دادم و بعد سه ماه جداشدم ولی دیگه حوصله جدایی ندارم میفهمی روانم خسته هست منم ارزوی ی زندگی شاد داشتم ولی نشد 

هرچیزی به وقتش قشنگه. نامزدیحاملگیزایماااننه که از نامزدی بپری به مرحله ی مادر شدن

آره تو نامزدیم تا حدی میشه نیاز ها رو برطرف کرد بدون رابطه کامل 

خدای نکرده اگه هم کار به جدایی بکشه راحت میشه اسمشو از شناسنامه پاک کرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفت و امد نکنید، اخه زن عمو فامیله مگه

با دوتاشون قطع ارتباط کردیم ولی باز حرفاشون ٱزارم میده میگن دختره باز بدبخت شده سه ساله رفته نیومده به مادرش ی سر بزنه میگن شاید پسره سرشو بریده 😔

با دوتاشون قطع ارتباط کردیم ولی باز حرفاشون ٱزارم میده میگن دختره باز بدبخت شده سه ساله رفته نیومده ...

عزیزم برای تو ک قصد طلاق نداری

رگ خواب شوهرتو پیدا کن لااقل

نوددرصد ببالا شکم و زیر شکمه

مخ شو بزن  

لااقل با هم با مسالمت زندگی کنید

با دوتاشون قطع ارتباط کردیم ولی باز حرفاشون ٱزارم میده میگن دختره باز بدبخت شده سه ساله رفته نیومده ...

🤣🤣🤣🤣🤣 ببخشید خندم گرفت ب حرفای زنعموت

خو شوهرتو رام کن ببین با کدوم راه خر میشه با ناز کشیدن یا بی توجهی

آره همسرم میگه بخاطر باکره بودنت با طلاقت مشکل نداشتم به همه توصیه ام اینه دوران عقد رابطه نداشته با ...

میگفنی خودت. پسر بودی، مگه. البته رابطه. تو  عقد اشتباهه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عزیزم برای تو ک قصد طلاق نداریرگ خواب شوهرتو پیدا کن لااقلنوددرصد ببالا شکم و زیر شکمهمخ شو بزن لاا ...

برای خونه زیاد خرید نمیکنه روزی هم چندبار رابطه بخدا خسته شدم همش موندم تو حموم اما غر نمیزنم دست‌پخت خوبی دارم اما اثری نداره بهش میگم برو دکتر شاید کنترل خشم یادت داد بهترشدی نمیره شبا می‌خوابه ساعت سه یا چها می‌خوابه دیگه خسته شدم هرچیز کوچکی بگم بهش برمیخوره میاد میزنه تحقیر توهین فش به خانوادم. مگه من انسان نیستم چقد باید تحمل کنم میگه من عاشقتم اما کو؟ خانوادش هم اذیتم میکنن منم نفرین میکنم چیزشون نمیشه خشمم بیشتر میشه انقد خشم دارم ازشون که نمیدونم چطور خالی کنم چیزی بگم شوهرم میاد میگیره به کتک 

باور کنی یا نکنی بنده بااین موجود زندگی میکنم و دیگه کاسه صبرم لبریز شده آخرش یا خودمو میکشم یااونو ...

عزیزم انشاالله که میاد میبرتت برات دعا کردم و آیت الکرسی خوندم ....شبم برات دعای توسل میخونم که زندگیت خوب بشه .... 

🤣🤣🤣🤣🤣 ببخشید خندم گرفت ب حرفای زنعموتخو شوهرتو رام کن ببین با کدوم راه خر میشه با ناز کشیدن یا ...

بی توجهی کنم کارم ساخته هست عین گرگ وحشی میشه اون موقع کسی نیست تو شهر غریب نجاتم بذه. نازشم میکشم اما هیچ کدوم از حرفامو قبول نمیکنه یه هفته هست دارم گریه میکنم میگم بزار مامانمو ببینم میگه گمشو برو بااون زندگی کن تو اهل زندگی نیستی آخرش دیشب کلی گریه کردم نمیدونم احساساتی شد چطور شد گفت فردا میبرمت میترسم الان بیاد بگه نمیریم 

برای خونه زیاد خرید نمیکنه روزی هم چندبار رابطه بخدا خسته شدم همش موندم تو حموم اما غر نمیزنم دست‌پخ ...

مگه سر کار نمیره،،هرروز چن بار رابطه،،یا اخرهفته ها ؟

وقتی میگه عاشقتم پس تونستی خوب ظاهرسازی کنی لااقل

ادامه بده به کار ت

کم کم اون وسطا وقتی حالش خوبه،،مثلا اولش اجازه باشگاه رفتن بگیر ازش. ،، یا کلاس رفتن ،،

کم کم زندگبتو ازین حالت در بیار