اون خیانت کرد خیانت ها در حد رابطه منم فهمیدم حق و حقوقم رو قبل طلاق گرفتم بعد رفتم همون روز درخواست دادم و بعد سه ماه جداشدم ولی دیگه حوصله جدایی ندارم میفهمی روانم خسته هست منم ارزوی ی زندگی شاد داشتم ولی نشد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم برای تو ک قصد طلاق نداریرگ خواب شوهرتو پیدا کن لااقلنوددرصد ببالا شکم و زیر شکمهمخ شو بزن لاا ...
برای خونه زیاد خرید نمیکنه روزی هم چندبار رابطه بخدا خسته شدم همش موندم تو حموم اما غر نمیزنم دستپخت خوبی دارم اما اثری نداره بهش میگم برو دکتر شاید کنترل خشم یادت داد بهترشدی نمیره شبا میخوابه ساعت سه یا چها میخوابه دیگه خسته شدم هرچیز کوچکی بگم بهش برمیخوره میاد میزنه تحقیر توهین فش به خانوادم. مگه من انسان نیستم چقد باید تحمل کنم میگه من عاشقتم اما کو؟ خانوادش هم اذیتم میکنن منم نفرین میکنم چیزشون نمیشه خشمم بیشتر میشه انقد خشم دارم ازشون که نمیدونم چطور خالی کنم چیزی بگم شوهرم میاد میگیره به کتک
🤣🤣🤣🤣🤣 ببخشید خندم گرفت ب حرفای زنعموتخو شوهرتو رام کن ببین با کدوم راه خر میشه با ناز کشیدن یا ...
بی توجهی کنم کارم ساخته هست عین گرگ وحشی میشه اون موقع کسی نیست تو شهر غریب نجاتم بذه. نازشم میکشم اما هیچ کدوم از حرفامو قبول نمیکنه یه هفته هست دارم گریه میکنم میگم بزار مامانمو ببینم میگه گمشو برو بااون زندگی کن تو اهل زندگی نیستی آخرش دیشب کلی گریه کردم نمیدونم احساساتی شد چطور شد گفت فردا میبرمت میترسم الان بیاد بگه نمیریم