2777
2789
بی توجهی کنم کارم ساخته هست عین گرگ وحشی میشه اون موقع کسی نیست تو شهر غریب نجاتم بذه. نازشم میکشم ا ...

ممکنه به مامانت اینا حساس شده،،یا فک میکنه مثلا اونا پر ت میکنن،یا چمیدونم 

وقتی برگشتی خوش اخلاقتر باش باهاش

تا این حساسیت بیجا ش تموم شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی توجهی کنم کارم ساخته هست عین گرگ وحشی میشه اون موقع کسی نیست تو شهر غریب نجاتم بذه. نازشم میکشم ا ...

منم استرس گرفتم اینقدر گفتی شاید نبره، تو رو خدا یه کم مثبت فکر کن، ان‌شاءاللهکه میاد و میبردت، ان‌شاءالله رفتی به ما هم خبر بده

برای خونه زیاد خرید نمیکنه روزی هم چندبار رابطه بخدا خسته شدم همش موندم تو حموم اما غر نمیزنم دست‌پخ ...

چقدبرای شماناراحت شدم ازخدامیخام توزندگیت معجزه بشه بحق صاحب الزمان

خب پس ب محبت نیاز داره و چون از ته دلت دوسش نداری نمیتونی نازشو بکشی سعی کن اول عاشقش بشی بعد ببین چجوری دوست خواهد داشت مال منم کم محلی کنم از همه چیز محرومم میکنه الان بحساب هم نمیاره منو

اخلاق ندارم شبا خواب نداره کتک میزنه فش میده بیرون نمیزاره برم نمی‌بره جایی اسی راضیش کردم بعد سه سا ...

دلم پاره شد برات ای خدا همچین شوهرایی خدا لعنت کنه 

ایشالا همچی درست میشه شوهرت عاقل میشه

رفتی خونه مادرت؟؟

آره بعد سه سال با دوساعت التماس و گریه برد دوساعت راهشه توی راه همش بهم فش داد توهین کرد گفت دفعه اخرته هیچی نگفتم یه جعبه شیرینی و کمی میوه خرید رفتیم خانوادم خیلی خوشحال شدن خیلی استقبال کردن دوساعت نشستیم همین که شامو خوردیم گفت پاشو. دیگه سولرشدیم اومدیم انتظار داشتم ی شب بزاره بمونم اما نشد ولی شکر میکنم که دیدمشون. خیلی ازش تشکر کردم اما اون فقط داد زد سرم دلم نمیدونم گرفته نمیدونم خوشحاله اصلا نمیدونم حسم چیه 

آره بعد سه سال با دوساعت التماس و گریه برد دوساعت راهشه توی راه همش بهم فش داد توهین کرد گفت دفعه اخ ...

همیشه اینجا میگن طلاق بگیر من مخالفم، اما شما فرق میکنی، کمترین حقی توی زندگیت نداری. رفتی بردگی؟؟؟ 

بخاطر حرف مردم تا کجا میخوای پیش بری؟؟؟ جدا شو برنگرد پیش مادرت، جدا زندگی کن و نگو به کسی، کار کن زندگیتو بساز. این زندگی نیست